După Jannik Sinner și Daniil Medvedev, Alexander Zverev a reușit și el calificarea în semifinalele turneului „ATP 1000” de la Miami, după victoria în fața lui Fabian Marozsan (57 ATP).

Alexander ZverevFoto: Marco Alpozzi/LaPresse / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> OPINIE. Cât de corect este ca Simona Halep să primească wild carduri? Totul a început cu Maria Sharapova, când rusoaica a revenit și ea după dopaj și Halep atunci a contestat-o

Alexander Zverev, în semifinalele ATP Miami – Posibil duel cu Carlos Alcaraz

Cu un parcurs excelent la ATP Miami, unde i-a eliminat pe Holger Rune, Alexei Popyrin și Alex De Minaur, Fabian Marzsan s-a oprit în sferturile de finală în fața celui de-al patrulea favorit, Alexander Zverev.

După două seturi desfășurate pe durata a o oră și 39 de minute, germanul s-a impus cu scorul de 6-5, 7-5.

Victoria nu a fost una facilă, jucătorul maghiar fiind aproape să trimită la tiebreak setul al doilea, dar breakul lui Zverev din final a decis soarta partidei.

Dacă în prima semifinală se vor duela favoriții doi și trei, Jannik Sinner și Daniil Medvedev, Alexander Zverev așteaptă partida dintre Carlos Alcaraz și Grigor Dimitrov pentru a-și afla adversarul.

O posibilă calificare a jucătorului spaniol în semifinale ar aduce în careul de ași ai turneului primii patru favoriți.

Miami Open, turneu din categoria ATP Masters 1000, are loc în perioada 20-31 martie. Se joacă pe suprafață hard, pe tabloul principal s-au aflat 96 de jucători, iar premiile acordate au valoare totală de $8,995,555. Campionul en-titre este Daniil Medvedev.

>> ATP Miami: Campionul en-titre, calificare la pas în semifinale

>> Încă un nume important din tenis spune că Simona Halep nu ar trebui să primească wild carduri