Draga Eu,

Ai 30 de ani acum. Iar eu iti scriu dintr-un viitor in care am implinit 45 de ani. Poate te intrebi de ce am tinut neaparat sa ma intorc in timp si sa-ti scriu. Pentru ca viata nu e mereu ca in filme. Si trebuie sa te gandesti la viitorul tau de pe acum, chiar daca acel viitor pare foarte indepartat. Nu pleca niciodata de la premiza ca tie nu ti se poate intampla nimic. Pentru ca ti se poate intampla. Si ti s-a intamplat.

La 40 de ani ai avut un accident, dar ai supravietuit. Ai crezut ca s-a sfarsit lumea. Ca toate planurile tale aveau sa ramana doar pe hartie. Vei fi surprins cand iti voi spune ca viata ta a mers mai departe. Si ti-ai conturat alte planuri pe care le-ai dus la bun sfarsit. Peste 4 ani te-ai recuperat complet. Insa acei 4 ani nu au fost usori. La fel cum nici costurile de recuperare nu au fost mici. Si in acele momente ti-ai dorit sa-ti fi facut o asigurare. Si totul sa fi fost mai usor. Macar dintr-un punct de vedere.

Inca iti poti influenta viitorul. Fa ceva. Acum. Nu maine, nu saptamana urmatoare, nu peste o luna sau un an. Asigura-te ca familia pe care ti-ai dorit-o atat de mult se va putea baza in continuare pe sprijinul tau financiar daca tu ai un accident. Si ai sa vezi ca efortul depus acum e incomparabil mai mic cu beneficiile imense pe care le poti avea pe viitor. Intereseaza-te macar.

Ai auzit de Protectia garantata de AXA? Daca nu, pune acum mana pe telefon, formeaza 021 207 99 99 si intreaba de ea.Sau intra pe www.axa-asigurari.ro. Doar fa ceva ca sa-ti asiguri viitorul.

Cu drag,

Eu, cu 15 ani mai batran

Citeste si: