Thomas Tuchel nu va continua din vară pe banca lui Bayern Munchen, iar oficialii clubului bavarez au început deja negocierile cu un posibil înlocuitor al acestuia.

Ralf RangnickFoto: Frank Hoermann/SVEN SIMON / AFP / Profimedia

Conducerea lui Bayern negociază cu Ralf Rangnick pentru preluarea echipei

După 11 titluri consecutive câștigate, Bayern Munchen nu mai este campioana Germaniei.

Bayer Leverkusen reușește un sezon fantastic alături de Xabi Alonso, iar „farmaciștii” și-au adjudecat deja trofeul cu câteva etape înainte de finalul campionatului.

Conducerea clubului Bayern Munchen a confirmat de câteva luni că Thomas Tuchel nu va continua din vară pe banca echipei, iar vineri oficialii au transmis că deja negociază cu un înlocuitor.

După ce variantele Xabi Alonso și Zinedine Zidane au picat, Bayern a confirmat că este în tratative cu Ralf Rangnick, fostul antrenor al lui Manchester United și actualul selecționer al Austriei.

Mai mult decât atât, Uli Hoeneß a trabsmis că în maxim o săptămână presa va afla dacă s-a ajuns sau nu la un acord cu tehnicianul Ralf Rangnick.

„Da, sunt discuții cu Ralf Rangnick. Cred că vom lua o decizie în mai puțin de o săptămână.” - a declarat Uli Hoeneß, preşedinte de onoare al grupării bavareze.

Sezonul lui Bayern Munchen poate fi salvat dacă echipa reușește să câștige UEFA Champions League.

Nemții întâlnesc Real Madrid în dublă manșă în semifinalele Ligii Campionilor, iar dacă se califică în finală, va putea întâlni Paris Saint Germain sau Borussia Dortmund.