​De multe ori monitorizarea auto sau serviciile telematice sunt asociate cu flote complexe, rapoarte sofisticate, aparatură extravagantă și-n consecință costuri pe măsură. Ce se întâmplă însă când vine vorba de mașinile mici, folosite zi de zi în flotele de distribuție, vânzări sau chiar servicii? Există soluții de monitorizare adaptate și pentru acest tip de vehicule obișnuite?

Despre costuri mici de monitorizare și rezultate uimitoareFoto: Viasat Group

Așa cum nevoile de monitorizare diferă de la firmă la firmă și de la business la business, soluțiile se pot adapta astfel încât să corespundă celor mai diverse necesități. Spre exemplu, sunt companii care au cerințe simple dar importante pentru activitatea lor, nu trebuie să achiziționeze servicii foarte complexe, pot opta pentru un pachet de bază.

Un astfel de serviciu este ViaBasic, un pachet foarte eficient, perfect conceput pentru afaceri cu vehicule mici. În ciuda faptului că e cel mai simplu pachet existent, informațiile furnizate de acesta sunt foarte complexe: permite vizualizarea poziției mașinilor în orice moment, a traseului, staționărilor și kilometrilor parcurși, crearea de misiuni, încărcarea automata a punctelor de interes, compararea rutelor planificate cu cele efectuate, realizarea foilor de activitate zilnică, emiterea rapoartelor consolidate lunar (kilometri totali parcurși în timpul programului de lucru, în afara programului de lucru sau în weekend). Prin urmare, un pachet pe care oricine și-l poate permite și de care oricine are nevoie pentru a fi în control când vine vorba de flota sa auto.

În plus, chiar dacă vorbim de un pachet de bază, ViaBasicgenerează reduceri importante de cost. Pe lângă scăderea distanțelor parcurse datorită optimizării rutelor și a costurilor de mentenanță a flotei auto, se adaugă și reducerea personalului alocat pentru gestiunea flotei, o mare parte din task-urile aferente fiind automatizate. Altfel spus, o investiție mică ce produce rapid efecte consistente și de durată. La care se adaugă și posibilitate de evaluare obiectivă a șoferilor, permițând astfel premierea și promovarea adecvată a celora care au conduita potrivită în trafic și aleg traseele optime folosind sistemele GPS ale pachetului ViaBasic. Și ca să fie și mai convenabil, la încheierea unui contract până la sfârșitul anului puteți profita de 3 luni de abonament gratuit.

Pachetul ViaBasiceste dezvoltat deViasat Systems, parte a Viasat Group, originar din Italia, operând pe piața soluțiilor telematice încă din anul 1974 și ajungând în momentul de față unul din liderii în domeniu, cu un număr de peste 700.000 de dispozitive instalate pe vehiculele din toată Europa și o serie de servicii ce acoperă întreaga gamă de monitorizare auto. Pentru mai multe detalii despre pachete de monitorizare locale (cum ar fi ViaEffective, ViaAdvanced, ViaSecurity), servicii complementare sau informații despre compania dezvoltatoare, află mai mult vizitând viasatsystems.ro.

Cere ofertă personalizată la sales@viasatonline.ro