Incepand cu 24 martie, Dacia Sandero poate fi comandata in toata reteaua Dacia din tara si in varianta de motorizare diesel, cu preturi incepand de la 8.950 euro, TVA inclus, a anuntat producatorul. Sandero diesel 1.5 dCi este disponibil in doua versiuni de motorizare de 70 CP si 85 CP cu garantie de trei ani sau 100.000 de km.

Versiunea „Ambiance”- cu un pret de pornire de 8.950 euro - este disponibila in varianta de motorizare de 70 CP. Aceasta versiune dispune, printre altele, de ABS cu AFU, airbag sofer, bare de protectie vopsite integral in culoarea caroseriei si pre-echipare radio.

Versiunea „Preference” poate fi achizitionata la un pret de 9.650 euro (1,5 dCi 70 CP) si 10.100 euro (1,5 dCi 85 CP). Echipamentele suplimentare fata de versiunea „Ambiance” sunt, printre altele: airbag frontal pasager (cu deconectare manuala), directie asistata, inchidere centralizata, geamuri electrice fata si radio CD 2x15 W cu panou detasabil. Optional, sunt disponibile vopsea metalizata, proiectoare ceata si airbag-uri laterale fata.

Versiunea „Laureate”, mijlocul de gama in materie de echipari, este comercializata la preturi situate intre 10.550 euro si 11.000 euro pentru cele doua tipuri d­e motorizari. Pentru aceasta versiune, in plus fata de „Preference”, sunt disponibile aer conditionat, baghete laterale in culoarea caroseriei, computer de bord cu 5 functii, dar si radio CD cu 4x15 W cu panou detasabil. Optional, sunt disponibile vopsea metalizata, airbag-uri laterale fata, geamuri electrice spate si jante din aluminiu.

„Prestige”, versiunea de top a gamei, poate fi achizitionata la un pret de 11.050 euro pentru motorul 1,5 dCi 70 CP si 11.500 euro pentru motorul 1,5 dCi 85 CP. Principalele echipamente suplimentare fata de versiunea „Laureate” sunt: jante din aluminiu, volan imbracat in piele, tapiteria si interiorul bej, geamuri electrice spate si radio CD cu MP3. Clientii pot alege, optional, vopsea metalizata si airbag-uri laterale fata.

Sandero era disponibil doar pe benzina pana acum, de la 6.890 euro.