Guvernul a aprobat suplimentarea programului Rabla cu 50.000 de tichete
Valoarea unui tichet este de 3.800 lei. Prin aceasta noua suplimentare a programului Rabla numarul total de tichete eliberate de Administratia Fondului pentru Mediu va ajunge la 160.000, in valoare de 608 milioane de lei.
Prin programul Rabla, s-au inregistrat, pana la data de 28 aprilie 2010, comenzi pentru 13.315 de autoturisme noi. Estimarile Ministerului Mediului si Padurilor prezinta ca, pana la sfarsitul anului 2010, prin programul Rabla, se vor vinde aproximativ 55.000 de autoturisme noi. Pana acum au fost distribuite peste 100.000 de tichete.
Editia 2010 a programului "Rabla" a inceput in 18 februarie, principalele modificari fata de anii anteriori fiind faptul ca in schimbul masinii casate proprietarul primeste un tichet care poate fi valorificat la liber, dar si posibilitatea de a folosi maximum trei astfel de cupoane pentru cumpararea unei masini noi. Prima de casare a ramas la 3.800 de lei.
Datele APIA arata ca oamenii si-au luat in medie masini noi care costa 10.000 de euro, in timp ce varsta medie a masinilor casate este 20 de ani.

România și trenurile internaționale - O istorie de 130 de ani, de la trenurile ce parcurgeau peste 3.000 de km până la rutele mult mai scurte din prezent
Walker, Texas Ranger, se întoarce! / Vești bune pentru fanii Indiana Jones / Noi dovezi despre formarea găurilor negre supermasive
VIDEO Rusia, o viață în exil: Copiii Gulagului se luptă de 30 de ani pentru a reveni acasă
Sorin Cîmpeanu, invitat în studioul HotNews.ro de la ora 18,00. Realizator - Mona Hera
VIDEOINTERVIU/ Beneficiile pe care le pot acorda firmele angajaților anul acesta, dacă au posibilitatea, explicate de Cristian Rapcencu. De la cei 400 lei din telemuncă, la decontarea concediilor și cei 1.500 lei pentru creșă sau gradiniță/ Cum se poate deduce întregul cost cu casele de marcat
În hemoculturi s-a descoperit o bacterie de tip gram negativ, aerobă, destul de rar întâlnită, care are denumirea de Burkholderia Cepacia. Acest tip de bacterie apare în serul folosit la anesteziile din aceste cazuri, au declarat pentru Antena3.ro sursele citate. Pacientele Amelia Antoniu Games şi Alice Roxana Preda au fost operate la CF 2 în data de 19 aprilie. Anestezia a fost făcută în ambele cazuri de aceeaşi persoană, fiind vorba de o anestezie intravenoasă, de scurtă durată. În astfel de cazuri substanţa este trasă în seringi şi administrată pacientelor. Cel mai probabil, în aceste cazuri au fost folosite aceleaşi seringi şi nu seringi de unică folosinţă cum este normal. Surse din spitalul CF 2 au declarat pentru Antena3.ro că folosirea aceleeaşi seringi pentru mai multe cazuri este un lucru frecvent aici, una din cauza fiind lipsa minimelor dotări pentru această unitate spitalicească.
Cat despre Rabla este o chestie buna mai ,se elibereaza locurile de parcare de rable!!