Sa te afli la birou nu este un lucru placut pentru multe persoane, insa daca ai cateva gadgeturi in jurul tau reusesti sa scapi de atmosfera apasatoare si de monotonie. In cele ce urmeaza va prezentam cateva astfel de dispozitive electronice.

Stilou cu 4GB de memorie si laser pointer

Acest stilou arata destul de bine, singura diferenta ca aspect fata de un stilou obisnuit este un mic buton. Asa cum majoritatea persoanelor pot ghici, butonul controleaza laser pointer-ul. In afara de laser pointer, stiloul contine si un USB flash drive de 4 GB. Un lucru foarte important este faptul ca laser pointer-ul se reincarca prin USB. Aceasta ideea este excelenta, deoarece majoritatea persoanelor erau dezamagite din cauza bateriilor slabe folosite pana acum la laser pointer.

Pretul stiloului este de 100 de dolari.

Foto:aving.net

Reportofon digital ultra-subtire (Ultra-thin Digital Voice Recorder )

Acest reportofon digital are marimea unui card de credit, grosimea de 6.5 mm, memorie de 1GB si interfata USB. Reportofonul poate fi folosit si ca MP3 player, dar si ca USB flash drive. Reportofonul inregistreaza fisierele de timp WAV cu o mare precizie, este foarte usor de folosit, are un design interesant si poate fi purtat cu usurinta oriunde deoarece cantareste doar 36g. Ultra-thin Digital Voice Recorder are baterie Li-Ion reincarcabila prin USB. Reportofonul digital este perfect pentru intalniri, interviuri, note personale, etc.

Pretul unui astfel de dispozitiv este de 69.99 dolari.

Foto:coolest-gadget.com

Message Board iluminat

Message Board-ul iluminat este extrem de util pentru ca in mod sigur va capta atentia persoanei careia i-ai lasat un mesaj. Poti scrie un mesaj cu ajutorul celor 2 stilouri speciale, poti selecta sa scrii cu diferite culori si sa schimbi modul de iluminare.

Pretul message board-ului iluminat este de 19.95 lire sterline.

Foto:techchee.com

Covoras pentru incalzirea piciorelor

Caldura degajata de acest covoras iti invaluie picioarele si te face sa te simti confortabil in timp ce lucrezi. Este o inovatie apreciata deoarece poate fi asezat discret sub birou. Covorasul pentru incalzirea piciorelor este disponibil in doua variante - 14″ x 21″ si 16″ x 36″ si costa 49.95, respectiv 69.95 de dolari.

Foto:coolest-gadgets.com

Mouse SlimBlade

Mouse-ul SlimBlade este creat special pentru persoanele care calatoresc cu laptopul pentru a face prezentari business in diferite locatii. Acest mouse are si cateva functii suplimentare, precum cea de laser pointer si mediapad. Este foarte usor de folosit si costa 79.99 dolari.

Foto:everythingusb.com 

Sursa: coolest-gadgets.com