WordPress a lansat platforma WordPress.tv, unde utilizatoriipot gasi clipuri de ajutor pentru instalarea platformei de blog gratuite pe propriul domeniu si tutoriale pentru cei care aleg sa-si faca blog folosind serviciul oferit pe WordPress.com.

"Deocamdata, doar baza a fost construita, urmand ca utilizatorii sa stabileasca ce va fi adaugat pe viitor", spune Matt Mullenweg, fondatorul WordPress.

WordPress.tv se doreste a fi si locul in care vor fi adaugate materialele de la WordCamp, prezentari si actiune din spatele scenei. "Veti putea gasi si slideshowuri si prezentari facute de adevarati guru WordPress, precum si interviuri acordate presei si colegilor blogeri", a mai adaugat Matt.

Ultima versiune de WordPress este 2.7, si a fost scoasa pe 11 decembrie 2008. Serviciul gratuit, cu ajutorul caruia oricine isi poate face un blog gazduit de WordPress, a fost folosit de peste 86 milioane de ori (Nu poate fi vorba de milioane de persoane, pentru ca sunt destui cei care isi fac mai multe bloguri si exista un numar necunoscut de oameni care folosesc platforma WordPress pe propriile domenii).

Alex Sima - TownPortal