​​O echipă de consultanți specializați în tranzacții ai PwC România a acordat servicii de due diligence financiar și fiscal și asistență în tranzacție grupului elen Helleniq Energy Group în achiziția a patru parcuri fotovoltaice în România.

Echipa de asistență financiară și fiscală a grupului elen Helleniq Energy GroupFoto: PwC România

”Ne bucurăm că am fost alături de Helleniq Energy Group în tranzacția prin care a intrat pe piața energiei regenerabile din România. Mulțumim clientului nostru pentru încrederea acordată și colegilor pentru implicarea și profesionalismul de care au dat încă o dată dovadă”, a declarat Cornelia Bumbăcea, Partener Deals PwC România.

În cadrul acestei tranzacții, echipa care a acordat servicii de due diligence financiar și asistență în tranzacție a fost formată din Cornelia Bumbăcea, Partener PwC România, Laura Paraschiv, Senior Manager, Daniela Gulie, Manager, Florin Moraru, Senior Associate.

”Sectorul energiei regenerabile din România este unul efervescent, care a atras mulți investitori și tranzacții în ultimii ani, și credem că această evoluție va continua, având în vedere contextul geopolitic și țintele ambițioase ale statelor membre UE de reducere a emisiilor de carbon”, a declarat Andreea Mitiriță, Partener PwC România.

Due diligence-ul fiscal a fost realizat de echipa formată din Andreea Mitiriță, Partener, Anca Lungeanu, Manager, Mădălin Manea, Manager, Cristina Georgiana Lazăr, Associate, și Emran Regep, Senior Associate.

Helleniq Energy Group este unul dintre cele mai importante grupuri energetice din Europa de Sud-Est, cu prezență în șase țări.

Despre PwC

Misiunea PwC este de a construi încredere în cadrul societății și de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Firmele din rețeaua PwC ajută oamenii și organizațiile să creeze valoarea adăugată de care au nevoie. Suntem o rețea de firme prezentă în 152 de țări cu mai mult de 328.000 de profesioniști ce oferă servicii de calitate în domeniul auditului, consultanței fiscale și consultanței pentru afaceri. Spuneți-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră și descoperiți mai multe informații despre noi vizitând site-ul www.pwc.ro.

PwC se referă la rețeaua de firme PwC și/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică.