Scaderi generalizate pentru indicii Bursei de Valori Bucuresti in sesiunea de azi, majoritatea dintre acestia inregistrand deprecieri de peste 2%. Nici Azomures nu a reusit sa inchida pe plus, desi in debutul sedintei avea o apreciere de peste 12%, ca urmare a rezultatelor financiare bune publicate ieri dupa inchiderea pietei. Indicele BET a scazut cu 2,47%, la valoarea de 6.223,14 puncte, iar indicele BET-XT s-a depreciat cu 2,39%, pana la valoarea de 642,76 puncte.

Indicele BET-FI a pierdut 2,16%, ajungand la valoarea de 35.330,46 puncte. Lichiditatea a fost in usoara crestere pentru sesiunea de azi, cu o valoare de 32,4 milioane lei, in special datorita faptului ca aproximativ 5% din capitalul Flamingo, in valoare de circa 7,9 milioane lei, s-a transferat azi in piata.

De asemenea, titlurile Azomures au fost foarte atractive dupa rezultatele de ieri, acumuland o lichiditate de 5,6 milioane lei. Scaderile de azi nu fac decat sa confirme ca ultimele cresteri au fost destul de artificiale, producandu-se pe fondul unor rulaje foarte scazute si a aceleiasi influente a pietelor internationale.