Dupa o deschidere in scadere puternica, indicii Bursei de Valori Bucuresti si-au revenit pe parcursul sesiunii, reusind sa recupereze aproape toate pierderile. Indicele BET a inchis practic in stationare, cu o pierdere de doar 0,02% fata de inchiderea anterioara. Indicele BET-FI s-a depreciat cu 0,44%, ajungand la valoarea de17,467.26 puncte.

Cel mai afectat a fost indicele BET-NG, care a inregistrat o pierdere de 1,96%, in special ca urmare a scaderii cotatiei titlurilor SNP cu 8,33%. Lichiditate buna si pentru sesiunea de azi, cu o valoare de peste 30 milioane lei, cele mai lichide titluri fiind cele ale BRD cu aproximativ 6,5 milioane lei, urmate de SIF5 si SNP cu circa 4,5 milioane.

Piata a evitat un nou val de scaderi abrupte in sesiunea de azi, desi picajul indicilor americani de ieri ar fi putut cauza acest lucru. Este posibil ca in ciuda problemelor cu care se confrunta economia globala, preturile actiunilor sa fi ajuns la un nivel la care se gasesc suficienti cumparatori pentru a echilibra ordinele de vanzare majoritare in acest moment in piata.