Indicii Bursei de Valori București au continuat sa se aprecieze și astazi, pierzand insa la sfarșitul zilei majoritatea avansului inregistrat pe parcursul sesiunii de tranzacționare. Indicele BET-FI a fost cel mai volatil, urcand pana la 30659.08 puncte (+3.34%) pentru a reveni la inchidere la o creștere de doar 0.74%. Indicele BET a inchis ședința de astazi practic staționar, dupa ce crescuse anterior cu 0.42%.

Principalele companii ale pieței au avut la randul lor evoluții modeste astazi, BRD și Transelectrica, responsabile pentru cele mai mari contribuții pozitive din indicele BET, variind cu doar 0.67%, respectiv 0.62%, in timp ce la polul opus Banca Transilvania și Transgaz au scazut cu 0.48%, respectiv 0.27%. Lichiditatea pieței de acțiuni a secțiunii BVB a fost in creștere, valoarea totala a tranzacțiilor inregistrate fiind de 43.86 milioane RON, la care SIF-urile au contribuit din nou cu aproximativ 65%.

Piețele de obligațiuni și futures au realizat tranzacții in valoare de 590 de mii de RON, respectiv 470 de mii de RON. Pe secțiunea RASDAQ totalul tranzacțiilor cu acțiuni a fost de 3.78 milioane RON, contribuțiile principale provenind de la titlurile ELMA (1.32 milioane RON) și ARAX (1.03 milioane RON).