Analiza WBS: Indicii BVB, o noua zi de evoluții predominant negative

de I.B.     HotNews.ro
Miercuri, 24 februarie 2010, 21:31 Economie | Burse

 documente
(24 Feb 2010) PDF, 257KB
Indicii Bursei de Valori București au inregistrat astazi o noua zi de evoluții predominant negative, revenirile realizate in a doua jumatate a zilei suferind corecții negative la inchiderea sesiunii de tranzacționare. Cea mai mare apreciere a fost inregistrata de indicele BET-FI, care a crescut cu 118.10 puncte (0.39%); evoluțiile pozitive ale SIF-urilor au ajutat și indicele BET-XT sa incheie ziua in teritoriu pozitiv (+0.02%).

Sectorul energetic a avut in particular o evoluție mixta, indicele BET-NG terminand sesiunea de astazi practic staționar in urma compensarii creșterilor realizate de OMV Petrom (+0.71%), Rompetrol Rafinare (+0.27%) și Dafora (+2.86%) de scaderile suderite de Transgaz (-1.66%) și Transelectrica (-0.6%).

Lichiditatea pieței de acțiuni a secțiunii BVB a scazut cu aproape 50% fața de ieri, pana la 19.5 milioane de lei, in timp ce piața de obligațiuni a avut o noua zi activa, cu o valoare totala a tranzacțiilor de 78.56 milioane de lei. Pe secțiunea RASDAQ totalul tranzacțiilor a coborat la 1.05 milioane lei.




















Material sustinut de Julius Meinl

Doar furând meserie, merge. N-ai cum - Loredana Groza, interviu în turneul ADOR

Un interviu luat în miez de noapte, în mașina care ne aducea la București, prin viscol și ceață. O întoarcere în timpul albumului Atitudine. Este momentul reinventării, momentul în care Loredana Groza a realizat că altfel nu se poate. Că totul depinde de ea. compoziția, cântarea, re-creerea. Partea a doua a reportajului de turneu Ador. Prima parte, "Lori din Onești, Ador la Ploiești", poate fi văzută AICI.

123 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS



ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică