Analiza WBS: Indicii BVB au inregistrat evolutii negative

de I.B.     HotNews.ro
Marţi, 9 martie 2010, 21:22 Economie | Burse

 documente
(09 Mar 2010) PDF, 265KB
Indicii Bursei de Valori București au inregistrat astazi evoluții negative, creșterile dinaintea amiezii fiind urmate de scaderi de peste jumatate de procent. Cel mai mare declin procentual a fost inregistrat de indicii BET (-0.66%) și ROTX (-0.63%), in urma evoluției negative a acțiunilor bancare ― titlurile Banca Transilvania (-2.18%) și BRD (- 2.03%) au contribuit cu -42.9 puncte la evoluția indicelui BET.

Indicele BET-NG a realizat astazi cea mai buna evoluție, pierzand doar 0.08%, efectele declinului acțiunilor Transgaz (-0.71%) și Condmag (-1.16%) fiind parțial compensat de creșterile titlurilor Transelectrica (+1.09%) și Rompetrol Well Services (+1.2%).

La randul sau, indicele BET-FI a scazut cu doar 0.1%, evoluțiile negative ale SIF1 Banat Crișana (-0.69%) și SIF4 Muntenia (-0.58%) avand drept contrapondere creșterea de 0.61% a titlurilor SIF3 Transilvania.

Valoarea totala a tranzacțiilor cu acțiuni de pe secțiunea BVB a fost astazi de 15.23 milioane de lei, iar cea a tranzacțiilor cu obligațiuni a coborat la 5.8 milioane de lei. Secțiunea RASDAQ a realizat tranzacții cu acțiuni in valoare totala de 2.41 milioane de lei.


Citeste mai multe despre   Material sustinut de Julius Meinl

Lori din Onești. Ador la Ploiești. Reportaj din culisele concertului Loredanei Groza

Care-i ideea? Ce se întâmplă cu artistul, nu orice artist, adevărat. Cum este Loredana Groza înaintea unui spectacol. Cum stăpânește necunoscutele? Inspirația pentru un nou concert în rutina unui turneu lung. Ore furate de somn, mereu cu valiza făcută. Vocea? Răcise. Și abia începuse “Ador”. Instalațiile video? Erau blocate între Constanța și Ploiești. Drumul era plin de răul vremii. Reportaj din turneul Ador, 11-25 martie 2018. Mâine veți citi un interviu cu Loredana Groza, luat în condiții de turneu.


114 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri