Cea de-a doua editie a Galei Leadership Concert, concept lansat in premiera in Romania in primavara anului trecut, va avea loc pe 26 mai, la Ateneul Roman, din Bucuresti.

Leadership Concert 2014Foto: www.leadershipevents.ro

Primul regal de arta si leadership din tara noastra a reunit peste 700 de reprezentanti ai mediului de afaceri din Romania si a venit in intampinarea nevoii companiilor de a avea echipe implicate si aliniate strategic, capabile sa depaseasca provocarile actuale din mediul de afaceri si sa obtina un succes rasunator in domeniul din care fac parte.

Anul acesta conceptul va fi dus la un nou nivel prin organizarea unui eveniment grandios ce va face o paralela intre principiile de leadership organizational in lumea afacerilor si in viata sociala, cu cele ale armoniei si performantei unei orchestre. Paradigma muzicala asupra careia se concentreaza "Leadership Concert - The Orchestra Experience" isi propune sa ilustreze conexiunea dintre o orchestra si o companie, dezvaluind principii de coordonare, colaborare, intelegere, spirit de echipa si leadership. Participantii vor fi invitati sa observe in timp real modul in care actiunile dirijorului influenteaza actiunile membrilor orchestrei si, implicit, rezultatul final.

La fel ca la editia trecuta, discursurile vor fi sustinute de lideri de top din afaceri, din mediul social si arta, printre care Printesa Marina Sturdza, Andrea Castronovo (Presedinte BMW Group Europa Centrala si de Sud Est), Sergiu Oprescu (Presedintele Executiv al Alpha Bank Romania), Florin Talpes (CEO Bitdefender), invitati speciali care vor impartasi auditoriului viziunea lor asupra elementelor definitorii in desavarsirea unui adevarat lider si factorii cheie in motivarea echipelor in vederea atingerii unor performante de exceptie.

Fiecare moment va fi acompaniat de un moment artistic care va exemplifica trasatura de leadership reflectata in discurs.

Pe langa prezenta liderilor de top din Romania ce vor urca pe scena Ateneului, pe 26 mai ne vom bucura si de participarea unui keynote speaker strain in persoana lui Conor Neill, profesor de Leadership in Comunicare in cadrul IESE Business School ce va avea o interventie structurata drept o simfonie a colaborarii, conectand exercitiile muzicale de principiile de business, precum: comunicare, strategie, business plan, alocarea de resurse si delegarea de sarcini. Astfel, cu sprijinul Cameratei Regale si al dirijorului Constantin Adrian Grigore, acesta va demonstra importanta pe care un leader o are prin exemplificarea modului in care actiunile dirijorului influenteaza natura relatiilor de colaborare intre membrii orchestrei.

"Leadership Concert" va avea loc pe data de 26 mai 2014, la Ateneul Roman din Bucuresti, incepand cu ora 17:30. Evenimentul este structurat in 2 parti a cate 90 de minute fiecare, dupa terminarea spectacolului toti cei prezenti putand participa un cocktail de networking.

Accesul la eveniment se va face exlusiv pe baza de bilete, acestea putand fi rezervate pe site-ul evenimentului www.leadershipconcert.ro. Pana la data de 9 mai, biletele sunt puse in vanzare la un tarif promotional de inscriere timpurie, incepand de la 110 de Euro plus TVA, dupa aceata data intrand in vigoare pretul standard al biletelor.

La fel ca si anul trecut, Leadership Concert are si o misiune sociala intrucat sustine programele care au ca scop direct imbunatatirea conditiilor de viata pentru copii si persoanele defavorizate, 10% din veniturile din vanzari urmand sa fie donate pentru sprijinirea unor astfel de cauze.

Leadership Concert este un eveniment marca Leadership Events organizat in parteneriat cu BusinessMark, oferit de Expense Reduction Analysts si sustinut de BMW Group Romania si DC Tax.

Evenimentul este organizat cu sprijinul: Zenonni, Asociatia Absolventilor INSEAD din Romania, IE Club Romania, ASEBUSS, ExecEdu, European Professional Women Network, Oxygen Events, World Class, ICAP, CEO Clubs si Kompass.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Hotnews.ro, Wall - Street, Agerpres, Ziare.com, Business24, Efin, Kompass, Legal Magazin, Indaco, 9 am, Doingbusiness.ro, 1asig.ro, Promo afaceri.