Operatorul francizei Burger King va inchide saptamana aceasta ultimele doua restaurante pe care le mai avea in Romania. In ultimele zile au fost inchise alte trei locatii - Baneasa Shopping City, Plaza Romania si Bucuresti Mall, relateaza Mediafax.

Lantul de fast-food Burger King, adus pe piata locala in urma cu circa patru ani de oamenii de afaceri Eli Davidai si Marius Nasta, a intrat pe 8 iunie in insolventa la cererea centrului comercial Liberty Center.

"Atlantic Restaurant System, operatorul Burger King in Romania, a intrat in procedura de insolventa. Conform prevederilor legale, un administrator a fost numit din oficiu pentru a prelua compania", spun reprezentantii Burger King fara a da alte detalii.

UPDATE: Punct de vedere remis redactiei de reprezentantii lui Eli Davidai: "Aducem la cunostiinta publicului faptul ca Dl. Eli Davidai, care a fost mentionat ca fiind proprietarul Atlantic Restaurant System impreuna cu dl. Marius Nasta, si-a vandut participatia in anul 2008 si de atunci nu a mai avut nicio legatura cu afacerea respectiva".