Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, considera ca nu are obsesia capitalului romanesc, fiind el insusi o investitie straina in Romania. "Eu nu am obsesia capitalului romanesc. Eu insumi sunt investitie straina in Romania. Bunicii mei au venit din Anatolia, asadar nu am aceasta prejudecata", a spus Vosganian in cadrul unui seminar organizat de Fundatia Romanian Business Leaders. Ministrul Economiei a mai spus ca nu se poate trai doar din salariul de politician si doreste sa fie manager privat in Guvern.

"Eu am vorbit cu domnul Ponta. I-am spus: Eu vreau sa fiu manager privat in Guvern. Daca eu aduc bani, sa-mi dati voie sa ca din banii acestia sa dau o parte oamenilor care i-au produs", a spus Vosganian.

Acesta a precizat ca nu se poate trai doar din salariul de politician. "Sunt in politica de 23 de ani, nu as fi putut trai numai din salariul de politician. Este din ce in ce mai greu, pe legislatia romaneasca si agentiile de integritate si toate rigorile opiniei publice, sa mai traiesti si din altceva decat din politica, pentru ca intri in tot felul de incompatibilitati. Pe viitor va trebui sa ne gandim", a precizat Vosganian.