Ana Maria Gergely va prelua conducerea Inform Lykos S.A Bucuresti, una dintre cele mai importante companii din domeniul managementului de date si informatii cu caracter confidential, cu peste 230 de angajati, care detine in Capitala spatii de productie si birouri ce insumeaza 15.000 mp, au anuntat luni reprezentantii grupului elen. Numirea acesteia este un prim pas in dezvoltarea grupului Lykos in Romania, care intentioneaza ca luna viitoare sa deschida o fabrica de carduri bancare cu cip in Bucuresti.

Ana Maria GergelyFoto: Lykos.ro

Luna viitoare va fi inaugurata in Bucuresti o fabrica a Austria Card, companie membra a grupului elen Lykos, care va produce carduri bancare cu cip.

  • "Suntem incantati sa ii uram bun venit doamnei Gergely in familia internationala a grupului Lykos. Avem o traditie de un secol in grija fata de clientii cu care lucram si fata de comunitatile in care ne desfasuram activitatea si credem cu tarie in capacitatea serviciilor si a solutiilor noastre de a imbunatati viata oamenilor", a declarat Nikolaos Lykos, CEO al Grupului de companii Lykos, din care face parte si Inform Lykos Romania.

Dupa mai multe functii de conducere in cadrul Xerox Romania si Slovacia, Ana Maria Gergely a detinut functia de Corporate Sales Director in cadrul Romtelecom si mai apoi cea de director comercial pentru sectorul B2B din cadrul Orange Romania. Ana Maria Gergely, cu o vasta experienta de management in Romania, Slovacia si Marea Britanie, a studiat Psihologia Organizationala la Universitatea din Londra si Matematica in cadrul Universitatii Bucuresti.

  • "Putini dintre noi stiu cat de mult folosim produsele Inform Lykos. De la simpla chitanta pe care o primim atunci cand platim cu cardul, pana la facturile de utilitati, pe suport de hartie sau in format electronic. Suntem asaltati de informatii sub diverse forme. Ne dorim ca datele noastre personale si financiare sa fie securizate, simple si structurate. Asta face Inform Lykos, in primul rand pentru clientii sai, banci, guverne, furnizori de utilitati si multe alte companii, dar si pentru noi toti, persoanele fizice. Voi lucra impreuna cu echipa Lykos pentru a sprijini clientii sa comunice si sa ofere persoanelor fizice si companiilor informatii precise, la timp si in siguranta. Ne vom baza pe succesul, experienta si know-how-ul Inform Lykos Romania si ale Grupului Lykos si vom creste prin inovatie, tehnologiesi mai ales printr-o atentie deosebita acordata clientilor nostri", a precizat Ana Maria Gergely.

Despre Inform Lykos SA (Bucuresti)

Inform Lykos SA, membra a Grupului Lykos din 2001, livreaza produse, servicii si solutii integrate adaptate cerintelor extrem de exigente ale bancilor, societatilor de asigurare, companiilor de telecomunicatii sau utililtati, institutiilor statului, loteriilor, retailerilor si celorlalte sectoare ale economiei. Societatea isi desfasoara activitatea in cladirea proprie din Bucuresti, insumand 15.000 mp de spatii de productie si birouri, si are peste 230 de angajati. Inform Lykos SA este lider de piata in domeniul tipariturilor personalizate si securizate si a altor produse tiparite precum formulare de afaceri, role de hartie, carduri personalizate din plastic si carton. Compania este prezenta si in piata de externalizare a proceselor in afaceri (Business Process Outsourcing), oferind servicii de productie si distributie a facturilor, extraselor de cont si a altor documente in format fizic si electronic.