MedLife, cel mai mare operator medical privat din Romania, continua sa isi consolideze pozitia de lider pe piata serviciilor medicale private locale si inaugureaza astazi prima hyperclinica a companiei din orasul Constanta. Urmare a unei investitii totale de 2 milioane de euro, noua unitate aduce la Constanta echipamente medicale de top, dar si un Centru de Excelenta in Dermatologie Estetica ¬ DermaLife, ce ofera servicii integrate pentru problemele pielii.

Medlife ConstantaFoto: MedLife

"Constanta reprezinta unul dintre orasele strategice pentru planul nostru de extindere si dezvoltare, fapt sustinut si de investitiile pe care le-am realizat pana acum in aceasta localitate. Am achizitionat un laborator, am deschis o clinica de mari dimensiuni dotata cu echipamente medicale ce reprezinta o noutate chiar si la nivel international, am dezvoltat un centru de excelenta in dermatologie estetica, am investit intr-un departament performant de imagistica, si nu in ultimul rand am amenajat o farmacie proprie. Toate aceste dezvoltari ne vor ajuta sa ne consolidam pozitia de lider in sud estul Romaniei si sa devenim operatorul medical preferat atat de companii, pe segmentul corporate, cat si de platitorii directi, pe segmentul de fee for services", a declarat Mihai Marcu, Presedintele Consiliului de Administratie MedLife.

Hyperclinica MedLife Constanta ofera pacientilor consultatii si investigatii complete pentru 22 de specialitati medicale, analize de laborator si farmacie, toate in acelasi loc. Aditional, Hyperclinica din Constanta dispune de un departament de imagistica dotat cu RMN 3T. Calitatea imaginilor, solutia completa de aplicatii clinice si bobine, impreuna cu un sistem de gradieni de cea mai inalta clasa, fac din sistemul 3T Achieva TX din cadrul clinicii MedLife echipamentul cel mai performant, cu cea mai inalta eficienta in diagnostic clinic.

Centrul DermaLife reuneste toata gama de servicii de dermatologie, de la investigatii specifice bolilor de piele, pana la diagnostic si tratament de ultima generatie. Centrul beneficiaza de cea mai moderna aparatura medicala in domeniu, precum eMax, Laserul Perfecta, Foto Finder, Velasmooth PRO, Laser CO2, Radiocauter, un bloc operator complet echipat care include stationar pentru recuperare postoperatorie si medici cu expertiza certificata, sub coordonarea Dr. Viviana Iordache, medic specialist dermatolog, care detine o experienta de peste 15 ani in dermatologia estetica.

"Constantenii pot beneficia la ei acasa de un centru modern si de solutii complete pentru tratamentele estetice dar si pentru problemele la nivelul pielii. Rejuvenarea faciala prin tehnica Dracula, tratamentul rozaceei, diagnosticarea cu acuratete a tumorilor cutanate, refacerea volumelor fetei si buzelor sunt doar cateva dintre procedurile cu care Centrul de Excelenta DermaLife vine in intampinarea pacientilor din Constanta", a declarat Dr. Viviana Iordache.

Hyperclinica MedLife are o suprafata totala de 1.300 de metri patrati, dispusa pe subsol, parter, mezanin si etaj si include 26 de cabinete medicale. Proiectul a fost dezvoltat printr-o finantare din partea Bancii Comerciale Romane (BCR).

Hyperclinica MedLife Constanta este situata pe Bd. Tomis nr. 79-81, iar programul de functionare este de luni pana vineri intre orele 08:00 si 19:00 si sambata intre orele 08:00 si 14:00. Pentru efectuarea unei programari pacientii pot apela numarul 0241 960.

Dupa inaugurarile de anul acesta ale clinicilor din Galati, Iasi si Constanta, MedLife isi propune ca anul viitor sa deschida cel putin patru noi de clinici in alte orase mari din tara. In primele sase luni ale anului, MedLife a raportat un numar de 1,3 milioane de pacienti, exceptand abonatii, iar pana la finalul anului estimeaza ca va depasi 2,5 milioane de pacienti, echivalentul a peste 10% din populatia Romaniei.

Despre MedLife:

MedLife activeaza pe piata din Romania din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piata locala.

Compania acopera toate zonele de activitate medicala: ambulatoriu, spitale, maternitati, laboratoare, farmacii, toate acestea constituind Sistemul Medical MedLife.

In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea in 13 Hyperclinici din Bucuresti, Timisoara, Brasov, Arad, Galati, Iasi si Constanta, 8 laboratoare proprii de analize, 6 spitale in Bucuresti, Brasov si Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie si unul de Obstetrica-Ginecolgie, 3 maternitati in Bucuresti si in tara, 30 de centre medicale generaliste in Bucuresti si in tara, 9 centre de excelenta cu specializare unica, 7 farmacii proprii reunite sub reteaua PharmaLife Med si in colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toata tara.

MedLife a obtinut acreditarea pentru Maternitatea MedLife Bucuresti in calitate de Spital Prieten al Copilului, procesul de certificare fiind derulat de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si UNICEF, Maternitatea MedLife fiind totodata si prima maternitate privata din capitala care detine acest statut. Alte doua maternitati din reteaua MedLife sunt in curs de acreditare pentru acest program.

Conform studiului international realizat de Reader's Digest, MedLife este pentru al cincilea an consecutiv cel mai de incredere brand in randul romanilor la categoria ¬Clinica Privata¬, iar in ultimii cinci ani, studiile de piata derulate la nivel national plaseaza constant MedLife drept brandul cu cea mai mare notorietate pe toate segmentele: spital privat, clinica-centru medical, laborator medical. De asemenea, MedLife a castigat in ultimii doi ani premiul ¬Superbrands¬ la categoria ¬Clinici private¬.