Compania americana Automatic Data Processing (ADP), unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii de management al resurselor umane si de outsourcing, a inaugurat un centru de suport la Bucuresti. Centrul are in prezent aproximativ 65 de angajati, dar pana in iulie 2017 ADP estimeaza ca va depasi 500 de angajati, Centrul acorda asistenta in sapte limbi in domeniul managementului resurselor umane.

ADP a anuntat marti inaugurarea noului centru din Bucuresti. care va servi drept centru global de servicii si suport pentru clientii care utilizeaza solutiile de management al capitalului uman furnizate de ADP.

La momentul actual, centrul permite acordarea de asistenta in sapte limbi straine, urmand ca in viitorul apropiat numarul acestora sa se dubleze .

Sprijinul furnizat de centrul deschis acum va include accesul la servicii accesibile si standardizate, precum si asistenta prin intermediul unui numar de telefon si a unei adrese de e-mail unice. Avantajul fata de un centru de servicii dispersate tine de faptul ca suportul va fi furnizat indiferent de fusul orar din tara clientului.

ADP are sediul in Paterson (New Jersey) si furnizeaza solutii tehnologice de tip Cloud si servicii care sa ajute sa gestioneze resursele umane. Compania are business anual de peste doua miliarde dolari si peste 60.000 de angajati. ADP furnizeaza servicii pentru 610.000 companii din 100 de tari.