Pizza Hut, KFC, Paul, City Grill, Caru' cu Bere, Hanul Berarilor, Pescarus, Salad Box si Oro Toro by Osho sunt printre primele restaurante, braserii, pizzerii si locuri de luat masa la pranz care vor accepta cardurile de masa Gusto Pass de la Sodexo.

Sodexo - Card Gusto PassFoto: Sodexo

Compania Sodexo, co-lider pe piata tichetelor de masa, a extins reteaua de comercianti la care vor putea fi utilizate cardurile de masa Gusto Pass, anuntand primele parteneriate cu unitati alimentare de tip HORECA. Astfel, Sodexo ofera cea mai mare, dar si cea mai variata retea de comercianti si locuri de luat pranzul pentru tichetele de masa in format electronic.

"Avand la baza conceptul <>, cardurile de masa Gusto Pass combina avantajele fiscale specifice tichetelor valorice cu un sistem modern, usor de implementat pentru clientii nostri corporate si simplu de utilizat de catre angajatii acestora." declara Jean Istasse, CEO Sodexo Romania.

Reteaua noilor carduri de masa Gusto Pass a ajuns in prezent la peste 3.000 de unitati de alimentatie publica si locuri de luat masa, acoperind peste 85% din teritoriul tarii. Aceasta va fi extinsa constant, iar Sodexo va oferi in continuare cea mai mare retea de afiliere atat pentru tichetele de masa pe suport de hartie, cat si pentru cele emise pe card, mentinandu-si pozitia de lider national, asa cum a reusit in ultimii 16 ani, de cand emite in Romania.

In prezent, reteaua de comercianti care accepta tichetele de masa pe hartie Gusto Pass include peste 66.500 de unitati de retail.

Tichetele de masa electronice sunt carduri dedicate exclusiv alocatiei individuale de hrana a angajatilor si vor putea fi utilizate numai in acele unitati de alimentatie publica echipate sa accepte carduri si care au contracte incheiate cu unitatile emitente. Cardurile Sodexo Gusto Pass sunt emise sub licenta MasterCard, incorporeaza tehnologia chip&pin si sunt contactless.

Sodexo estimeaza ca aproximativ 8% dintre tichetele emise in primul an de la introducere vor fi in format card, ajungand ca, in primii trei ani, volumul de tichete pe card sa reprezinte 30% din total. La nivel mondial, grupul Sodexo emite 65%-70% din volumele sale pe carduri.

In prezent, compania are peste 730 de angajati in Romania si ofera Solutii cuprinzatoare pentru Calitatea Vietii. La nivel mondial, Sodexo este al 18-lea angajator mondial si este lider in Servicii pentru Calitatea Vietii. Grupul opereaza in 80 de tari cu 420.000 de angajati care impartasesc aceeasi pasiune de a oferi servicii celor peste 75 de milioane de consumatori zilnic.