Ambasada Republicii Chile la Bucuresti, impreuna cu Uniunea Camerelor de Comert Bilaterale din Romania, organizeaza in data de 03 noiembrie, la 9.30, la sediul CCIR, Amfiteatrul Albastru, un seminar de afaceri cu tema „Oportunitati de Afaceri si Investitii cu Republica Chile, din perspectiva Aliantei Pacificului”.

In cadrul acestuia, oficialitati chiliene si romane vor face prezentari legate de economia chiliana, oportunitati de afaceri pe acesta piata, precum si proiecte de cooperare si investitii pe termen mediu si scurt.

La acest importat eveniment, vor participa E.S. Ambasadorul Republicii Chile la Bucuresti, domnul Jose Miguel Menchaca, Presedintele Uniunii Camerelor de Comert Bilaterale din Romania, domnul Nasty Marian Vladoiu, precum si numerosi oameni de afaceri romani, interesati de dezvoltarea relatiilor lor de afaceri pe piata chiliana.

Date si informatii actualizate vizand economia chiliana ca tara membra a Aliantei Pacificului, proiecte de investitii in infrastructura si alte domenii economice, vor fi prezentate de catre reprezentantii PROCHILE in Europa, Dl. Enrique Carrasco San Martin, Director Comercial si Dl. Andrej Gurnik, Asistent Comercial.