Contractarea în România: riscuri, beneficii, managmentul contractelor, dispute și arbitraj

de Raúl Costa     HotNews.ro
Vineri, 25 noiembrie 2016, 20:09 Economie | Companii


Asociația Firmerlor Spaniole în România (ASEMER), împreună cu Techno Engineering & Associates Group si ARACO (Asociatia Romana a Antreprenorilor de Construcții), organizează seminarul pe tema "Contractarea  în România. Riscuri, beneficii, managmentul contractelor,  cele mai bune practici, dispute și arbitraj", care va avea loc în data de 29 noiembrie 2016, la Crowne Plaza Hotel, de la 09:00 pâna la 12:30.

Seminarul va prezenta provocările și beneficiile contractorilor străini care fie încearcă să pătrundă pe piața construcțiilor pentru prima data fie realizează activități în România în acest domeniu și se confruntă cu anumite provocări sau ar putea obține anumite beneficii din contractele încheiate în aceasta țară și în alte state membre ale Uniunii Europene.

Giovanni di Folco va împărtăși cunoștințele despre piața în continuă evoluție din România, bazate pe o experiență vastă acumulată în peste 15 ani de activitate în domeniul construcțiilor, în calitate de Președinte al Grupului Techno Engineering & Associates, o firmă specializată în furnizarea de consiliere cu privire la aspecte de inginerie internațională: achiziții, contractare, inginerie civilă, managementul contractelor, legislație în domeniul construcțiilor, rezolvarea litigiilor prin arbitraj internaţional.

Seminarul va fi interactiv și va expune riscurile întâmpinate în contractare și modalitățile de diminuare și gestionare a respectivelor riscuri prin folosirea tehnicilor calitative și cantitative de management al riscurilor aplicate de specialiștii din acest sector.
În același timp, vor fi prezentate și avantajele încheierii afacerilor în domeniul construcțiilor în România, vor fi expuse limitările existente și modalitățile prin care acestea pot fi minimizate aplicând cele mai bune practici de management integrat al contractelor pe parcursul întregului proces al construcției, de la ofertă până la finalizare, precum și cele mai bune practici de consiliere juridică în ceea ce privește dreptul construcției și cele mai bune practici de orientare.

Vor fi abordate si alte subiecte relevante precum:
-    Lecții învățate
-    Obstacole în constructie
-    Cerințele contractelor
-    Cele mai bune practici în construcție
-    Schimbări semnificative ale legislației din domeniul construcțiilor
-    Cele mai bune practici de prevenire și soluționare a litigiilor

Locul de desfășurare: Sala de conferințe Primavera, Hotel Crowne Plaza, Bulevardul Poligrafiei 1, 013704, București.

Speakeri:
Techno Engineering & Associates Group

       Dl. Giovanni di Folco, Presedinte al Techno Engineering & Associates Group
Dl. James Wood – Claims Manager & Head of Quantity Surveying and Quantum Department
Dl. Clive Horridge – Senior Contracts Advisor
Dl. Marius Teodorescu – Senior Lawyer & Deputy Head of Legal Department
Asociația Română a Antreprenorilor de Construcții ARACO
        Dl. Laurenţiu Plosceanu, Presedinte ARACO

AGENDA:
09:00 – 09:30 Llegada y recepción de los participantes
09:30 – 11:00 Presentación temas
11:00 – 11:30 Pausa café y networking
11:30 – 12:30 Casos presentados. Sesión de preguntas y respuestas.

Sponsor: Techno Engineering & Associates Group
www.technoeng.com

ASEMER organizează activități, cum ar fi mic dejunuri de lucru, seminarii și sesiuni de networking la care sunt invitate personalități din mediul de afaceri din România, miniștri sau secretari de stat sau reprezentați de seamă ai unor instituții sau organizații. Printre invitații evenimentelor organizate de ASEMER se numără dl. Daniel Dăianu, membru în Consiliul de Administraţie al Băncii Naţionale a României şi fost ministru al Finanţelor, dl. Răzvan Nicolescu, fost Ministru al Energiei, dl. Răzvan Cotovelea, ministru pentru Societatea Informaţională, dna. Angela Filote, Șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, dl.  Guillermo Tolosa, reprezentant al Fondului Monetar Internațional în România, dna. Tanți Anghel, Director General al Direcției generale de legislație Cod Procedură Fiscală, reglementări nefiscale și contabile din cadrul Ministerului Finanțelor Publice, pentru a-i menționa doar pe cei mai cunoscuți.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

459 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by