Cum faci afaceri online cu mâncare vegană şi cât de pretenţioşi sunt clienţii români. Povestea unei “bucătării sălbatice”

de Raluca Abrihan     HotNews.ro
Vineri, 27 aprilie 2018, 14:21 Economie | Companii


Wild Forest_startup
Foto: Hotnews
Mâncarea vegană, sau de post – după cum preferă unii să-i spună, capătă din ce în ce mai multă atenţie. Tocmai de aceea fanii acestui gen de mâncare nu se mai mulţumesc doar cu ideea “fără carne” şi caută gusturi noi, interesante sau care să le amintească de copilărie. Ana, antreprenoare din București, a decis să transforme apetența vegană în propria afacere.
Citeste continuarea pe StartupCafe.ro






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





411 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by