“Bucătăriile” pe roţi fac milioane de euro pe an în România, dar suferă din cauza lipsei de personal

de Raluca Abrihan     HotNews.ro
Vineri, 6 septembrie 2019, 18:27 Economie | Companii


food truck-uri
Foto: Hotnews
Sunt peste 50 de festivaluri pe an, în România, la care cei cu afaceri cu food truck-uri îşi pot vinde produsele. Dar cu toate că această industrie se apropie de o valoare de 15 milioane de euro, problema lipsei de personal se face simţită, spun organizatorii unui festival ce promovează mâncarea “bucătăriilor” pe roţi. Cât costă un astfel de business şi cum vede un chef de renume problema deficitului de angajaţi.

Citeşte continuarea pe StartupCafe.ro







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.






2423 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by
mobile version