​Compania Apple este așteptată să lanseze noile sale produse în cadrul unui eveniment mult așteptat ce se va desfășura marți. Chiar și așa, este puțin probabil să fie prezentat un Iphone pliabil, unul compatibil 5G sau vreun gadget cu mult diferit față de cele lansate anul trecut, scrie CNN.

HotNews.roFoto: Hotnews

În primul rând, Apple este așteptat să prezinte trei noi versiuni ale telefoanelor lor arhicunoscute: Iphone 11 Pro, Iphone 11 Pro Max și Iphone 11. Acestea vor înlocui vechile nume: XS, XS Max și XR. Noile modele ar trebui să aibă procesoare mai bune, sistem Face ID îmbunătățit și un nou sistem care include trei camere montate pe spatele deviceurilor. Se preconizează că noile telefoane nu vor suferi modificări majore în ceea ce privește designul.

Este pregătit și un nou update de software, anunțat de gigantul american încă din iunie. Noul IOS 13 include o nouă funcție "dark mode" care ajută la păstrarea bateriei, posibilitatea de a ignora apeluri de la numere necunoscute și o altă nouă funcție prin care se va putea face tranziția instantă de la scroll la a scrie propriu-zis, fără ca utilizatorul să fie nevoi să ridice degetele.

Este de așteptat ca Apple să integreze inteligența artificială în produsele lor și să introducă o aplicație care va măsura orele dormite prin intermediul Apple Watch. Zvonuri au apărut și în privința unor updateuri pentru MacBook, Ipad și Apple TV. Totuși unul dintre cele mai așteptate produse este Iphone 5G, produs a cărui lansare se pare că va fi abia în 2020.