După o amplă campanie de promovare, Disney+ a fost lansat marți în Statele Unite. Totuși, serviciul de streaming s-a confruntat cu unele probleme și anume, din cauza numărului mare de accesări, pagina de internet a cedat. Clienții au fost „întâmpinați” de personajele din filmul Ralph Strică-Tot, care îi anunțau că nu se pot conecta la server, notează CNN.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Cererea abonaților Disney+ ne-a depășit cele mai mari așteptări. Suntem încântați de răspunsul incredibil pe care l-am primit și lucrăm astfel încât să rezolvăm problema actuală a utilizatorilor. Apreciem faptul că aveți răbdare”, a spus un purtător de cuvânt al Disney într-o declarație.

"Vă introducem Disney + Premium! Pentru o mică taxă pentru accesarea conținutului premium de 15 dolari pe lună, vă puteți bucura de vastul nostru catalog de filme și seriale de televiziune, fără ca niciunul să funcționeze", a notat Richard Lawson de la Vanity Fair.

Pentru Disney și directorul executiv al companiei, Bob Iger, Disney + reprezintă o schimbare majoră și o posibilă cheie a viitorului.

"Lansarea Disney + este un moment istoric pentru compania noastră, care marchează o nouă eră a inovației și a creativității", a spus Iger într-un comunicat atunci când serviciul a fost lansat marți.