SUA: Google suspendă reclamele politice din cauza riscului de violență
Gigantul de căutare online include în această măsură, potrivit unui purtător de cuvânt, „toate anunțurile referitoare la acuzare (a președintelui Donald Trump), inaugurarea sau demonstrațiile de la Capitoliu ", care au șocat țara.

INTERVIU Paun Rohovei, însărcinatul cu afaceri al Ucrainei: Rusia a pregătit infrastructura militară din Crimeea pentru desfășurarea armelor nucleare / Obiectivul Moscovei - transformarea Crimeii într-un „portavion de nescufundat”
„Recensământul bugetarilor”. Liviu Mălureanu, președinte ANFP: Prin proiectul bugetar vrem să mapăm toți bugetarii, câți sunt, ce salariu au și ce fac / Concursuri naționale pentru posturile din administrație INTERVIU
Marian Popescu, Centrul de Integritate al Universității București, despre frauda de la Drept: „Numărul studenților e șocant / Când copiatul ca mod de a funcționa ajunge la facultate, partida e pierdută”
Când marketingul ne păcălește să cădem în capcana consumului irațional/ Sunt diamantele valoroase sau nu?
Oligarhia "Big Tech", profitand de monopolul Facebook (corporatie care controleaza Twitter, Instagram si Snapchat) si Google (care practic controleaza si You Tube), ne demonstreaza cum poate fi folosita cenzura "privata" asupra libertatii publice de exprimare.
Nu cred sa existe politician de oriunde de pe planeta care acum nu intelege puterea monstruoasa pe care au capatat-o aceste corporatii si retele lor sociale.
China, Rusia, India, mari puteri non-occidentale, si-au creat sau isi creeaza propriile retele nationale (in China nu ai acces la GAFA).
E foarte probabil ca din ce in ce mai multe state se vor gandi ca e o chestiune de securitate nationala ca o comunicare intre milioane de cetateni sa n fie intrerupta din motive ideologice de catre un mic grup de oameni din sectorul privat.
O alta consecinta, in afara de reglementarea juridica mai dura contra GAFA, e ca zeci de milioane de occidentali vor cauta alternative, va fi un efect bumerang asupra Facebook si Twitter.