​MedLife a inaugurat marți, 7 decembrie, cea mai mare clinică medicală din Sibiu, care va pune la dispoziția pacienților 26 de specialități medicale, centre integrate de recuperare, diabetologie, medicina muncii, recoltare și un departament de imagistica și senologie.

Hyperclinica Medlife SibiuFoto: MedLife

Hyperclinica MedLife Sibiu cuprinde un centru pentru adulți cu cabinete de cardiologie, neurologie, ginecologie, oftalmologie, ortopedie, endocrinologie, reumatologie, medicină internă și medicină de familie, ecografie, urologie și neurochirurgie, dermatologie, medicina Muncii, dar și un centru pentru copii cu cabinete de pediatrie, cardiologie, neurologie, gastroenterologie și boli de nutriție, ortopedie, chirurgie, pneumologie, alergologie oftalmologie, endocrinologie.

“La Sibiu am găsit un nucleu pediatric foarte puternic și astfel, am putut aduce subspecialitățile din pediatrie într-un centru integrat. Ne propunem ca în viitor să extindem acest model la nivelul tuturor orașelor mari și să oferim servicii medicale integrate, la standarde internaționale, în fiecare reședință de județ”, a declarat Nicolae Marcu, Director de Sănătate și Operațiuni MedLife Group.

Noua unitate MedLife din Sibiu se remarcă prin echipa medicală formată din peste 50 de medici, cu echipe integrate pe specialități (ginecologie, cardiologie, ortopedie, diabet, endocrinologie, neurologie ș.a.) și prin tehnologia de ultimă generație.

“Clinica este doată cu un RMN foarte performant, un sistem de mamografie spectrală cu substanță de contrast Senographe Pristina și un ecograf GE Logiq E10s cu ajutorul cărora se fac examinări pentru sănătatea sânului și încă cel puțin 6 ecografe performante pentru alte investigații”, a declarat Celestin Constantin, Manager MedLife Sibiu.