XTB, o companie fintech globală care oferă una dintre cele mai populare platforme de investiții, a început colaborarea cu celebrul luptător de MMA - Conor McGregor, considerat unul dintre cei mai performanți și bine plătiți sportivi din lume în 2021. El va fi ambasadorul global al brandului XTB în următorii doi ani.

Conor McGregor este noul ambasador al companiei fintech XTBFoto: XTB Romania

Conor McGregor este campion UFC la mai multe categorii de greutate, antreprenor, proprietar de restaurante și simbol mondial în afaceri și în sport. Originar din Dublin, McGregor a fost ucenic instalator și luptător amator înainte de a intra pe scena UFC în 2013. Acesta a urcat rapid în clasamente, câștigând Campionatul UFC Featherweight în 2015.

Apoi, McGregor a făcut istorie devenind primul luptător din istoria UFC, care a fost campion la două categorii de greutate simultan, câștigând Campionatul UFC la categoria Lightweight, în 2016.

McGregor este considerat cel mai valoros luptător din istoria UFC, deținând top șase cele mai cumpărate evenimente pay-per-view ale campionatului. Este cel mai „căutat” luptător UFC pe rețelele de socializare, cu peste 70 de milioane de urmăritori pe toate platformele și a stabilit recordul pentru cele mai mari câștiguri din carieră, înregistrare de către un sportiv UFC.

În afara Octagonului, a ringului de luptă, McGregor s-a bucurat de un succes similar.

Acesta a fondat Proper No. Twelve Irish Whisky în 2018, care a devenit marca de whisky cu cea mai rapidă creștere de pe piață.

Pe lângă Proper No. Twelve, McGregor a investit într-o serie de proiecte de afaceri, printre care: TIDL Recovery Spray, McGregorFast- experiență de fitness, Black Forge Inn din Dublin, seria de jocuri video Dystopia: Conquest of Heroes și Forged Irish Stout.

Acest portofoliu diversificat l-a ajutat pe McGregor să se plaseze pe locul 1 în lista Forbes din 2021 „Cei mai bine plătiți sportivi”.

„Sunt încântat că am devenit ambasadorul oficial, pentru următorii ani, al uneia dintre cele mai importante companii de investiții din lume. Cred că sportul și investițiile necesită aceleași caracteristici: angajament, tenacitate mentală și capacitatea de a-ți stabili obiective personale. De aceea, am fost fericit să încep un parteneriat cu XTB, o companie de investiții recunoscută la nivel mondial, care își sprijină clienții în atingerea obiectivelor de investiții”, a spus Conor McGregor.

Cu McGregor ca ambasador al brandului, XTB intenționează să-și continue dezvoltarea globală. Numărul clienților companiei de investiții la nivel mondial a depășit pragul de jumătate de milion.

Datorită dezvoltării globale active și creșterii sistematice a numărului de clienți, compania își consolidează poziția pe piața de investiții.

XTB se clasează printre primii cinci brokeri la nivel mondial în ceea ce privește numărul de clienți activi.

„Cu mare plăcere anunț parteneriatul nostru cu celebrul Conor McGregor. Ne-am dorit ca noul ambasador al mărcii să fie un simbol global. Conor este unul dintre cei mai de succes sportivi din istoria artelor marțiale mixte care, datorită imensei sale etici de muncă și datorită perfecționării continue, a reușit să fie primul campion UFC la două categorii de greutate”, declară Omar Arnaout, CEO XTB.

CEO-ul XTB evidențiază faptul că: „Povestea de viață a lui Conor McGregor rezonează bine cu brandul și strategia noastră. La XTB muncim din greu pentru a oferi clienților noștri acces la tehnologie de top și o platformă inovatoare de investiții care să-i ajute să-și atingă obiectivele de tranzacționare.”

„Determinarea, perseverența în urmărirea obiectivelor, dorința de a se dezvolta constant și de a obține cele mai bune rezultate, acestea sunt și trăsăturile unui bun investitor. În calitate de sportiv, dar și om de afaceri, Conor are mentalitatea unui câștigător. De aceea am decis să-l invităm să devină ambasadorul brandului XTB”, explică Omar Arnaout, CEO XTB.

Anunțul colaborării dintre Conor McGregor și XTB marchează începutul noii campanii globale de branding a brokerului, în cadrul căreia XTB promovează o gamă largă de soluții de investiții pe care le oferă.

XTB oferă investitorilor de retail acces rapid și ușor la piețe financiare din întreaga lume. Aceștia pot alege din peste 5.500 de instrumente financiare, de la ETF-uri și acțiuni ale companiilor de la cele mai importante burse de valori din lume (fără comision până la 100.000 EUR pe lună), până la contracte pe mărfuri, forex, indici sau criptomonede și ETF-uri.

XTB operează pe 13 piețe din întreaga lume și deservește peste jumătate de milion de clienți.

Avertisment cu privire la riscuri:

Orice opinii, cercetări, analize, preţuri sau alte informaţii oferite cu titlul de comentarii generale de piaţă nu reprezintă sfaturi de investiţii. XTB nu este răspunzător pentru orice pierdere sau pagubă incluzând şi fără limitare la, orice pierdere sau câştig care poate lua naştere direct sau indirect din utilizarea sau bazarea pe astfel de informaţii. Vă aducem la cunoştinţă că informaţiile sau cercetările bazate pe date istorice nu garantează viitoare performanţe sau rezultate. 81% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Articol susținut de XTB