Reality show-uri, filme, seriale, podcast-uri, reportaje inovatoare... Miercuri, M6 a dezvăluit contururile M6+, noua sa platformă de programe gratuite care va fi lansată în luna mai, înainte de Euro, potrivit AFP.

Studio de televiziuneFoto: R-Type / Alamy / Alamy / Profimedia

M6 va lansa pe viitoarea sa platformă de streaming M6+ „La MMA Academy”, un reality show dedicat MMA, un sport de luptă în plină dezvoltare, cu participarea campionilor francezi Manon Fiorot și Morgan Charrière, a anunțat miercuri grupul de televiziune.

Terenul? Tânăra organizație de MMA Le KOF (King of Fighters) și fondatorul său, multiplul campion mondial de kick-boxing Jérôme Le Banner, sunt „în căutare de viitori campioni de MMA”, în parteneriat cu Federația franceză de arte marțiale mixte.

Acest proiect confirmă interesul tot mai mare al mass-media pentru artele marțiale mixte (MMA), un amestec de box și lupte care a fost legalizat în Franța abia în 2020, după o lungă perioadă de stigmatizare.

Urmărit inițial de fani care au fost nevoiți multă vreme să alerge după casete video rare, acest sport cucerește acum un public nou, mai tânăr, datorită internetului și rețelelor sociale.

În septembrie 2022, Franța a găzduit pentru prima dată lupte din cea mai mare organizație de MMA din lume, UFC, care sunt transmise de RMC Sport.