Des Dearlove si Stuart Crainer, creatorii clasamentului global al celor mai influenti ganditori de management, vor discuta la Bucuresti despre liderul secolului 21 si povestea din spatele acestuia. Conferinta "Writing Your Own Legend"organizata de Editura Publica, are loc pe 23 mai, la Hotel Hilton, si este urmata de o sesiune de autografe si lansarea editiei in limba romana a cartii Business Minds, o culegere de interviuri cu cei mai importanti reprezentanti ai gandirii economice si de management ai prezentului.

Printre cele mai recente aparitii ale Editurii Publica se numara "Jack: Dintr-o bucata", semnata de Jack Welch si John A. Byrne. L-au numit Jack Neutronicul. L-au desemnat cel mai dur sef din lume. Iar apoi, Fortune l-a desemnat „managerul secolului." In cariera sa de doua decenii la conducerea General Electric, Jack Welch a sfidat conceptiile traditionale, transformand o corporatie mare si greoaie intr-un motor suplu si agresiv de crestere si inovatie corporatista.

In aceasta autobiografie – o carte clasica de afaceri si cea mai bine vanduta carte in topul New York Times, acum si cu o noua postfata a autorului – Jack Welch ne poarta intr-o calatorie cu multe peripetii, asa cum a fost viata lui.

De la copilaria sa intr-o familie din clasa muncitoare, la primele sale zile la GE Materiale Plastice, la viata sa la conducerea celei mai de succes companii din lume, Welch ne spune povestea intensei sale vieti personale cu pasiunea si sinceritatea sa bine-cunoscute. Si, desi vorbeste de tranzactii de miliarde de dolari si impasuri corporatiste cu mize ridicate, JACK este in cele din urma o poveste despre oameni – spusa de un om care si-a construit cariera cerand ce e mai bun de la ceilalti si de la el insusi.