GTS Telecom, filiala din Romania a operatorului alternativ de telecomunicatii GTS Central Europe, a raportat in primele noua luni ale acestui an venituri totale de 13,8 milioane de euro, in crestere cu 17,1% fata de perioada similara a anului trecut, se arata intr-un comunicat al companiei. Profitul inainte de plata impozitelor, dobanzilor, taxelor, deprecierii si amortizarii (EBITDA) a urcat cu 27%, la 3,6 milioane de euro.

Cresterea veniturilor a fost inregistrata in mod uniform pe toata gama de servicii de comunicatii de date, internet si voce ale companiei, se mai arata in comunicat.

Dan Mihaescu, country manager GTS Telecom, este de parere ca actualele conditii macro-economice nu sunt dintre cele mai predictibile si mai favorabile.

GTS Telecom este parte a grupului GTS Central Europe, ce ofera servicii de comunicatii de date, voce si hosting pentru piata business, cu operatiuni in Cehia, Polonia, Romania, Slovacia si Ungaria. Filiala din Romania a GTS si-a inceput activitatea in anul 1993.