Noul presedinte al importatorului marcii Ferrari in Romania, Forza Rossa, este Stefano Albarosa, care a preluat functia dupa ce Ion Bazac a renuntat la aceasta pozitie in urma numirii ca ministru al sanatatii.

"Ion I. Bazac nu mai detine functia de presedinte al Forza Rossa, reprezentantul marcii Ferrari in Romania, din data de 18 decembrie 2008, in urma nominalizarii sale la conducerea Ministerului Sanatatii. In urma acestei decizii, presedinte al Forza Rossa devine domnul Stefano Albarosa, CEO Cefin Holding si coactionar al reprezentantei Ferrari in Romania", se arata intr-un comunicat al Forza Rosa, citat de NewsIn.

Forza Rossa a fost infiintata, in data de 17 aprilie 2007, si este detinuta de Ion Bazac, cu 47,5% din actiuni, Camelia Bazac 5% si Central European Finance din Luxemburg 47,5%.

Forza Rossa a inregistrat anul acesta o cifrã de afaceri de sase milioane de euro, dublul estimarilor facute initial de oficialii companiei in luna mai, anul curent.

Cu 16 unitati Ferrari livrate in 2008 si 48 de comenzi in derulare, Forza Rossa estimeaza o crestere a cifrei de afaceri pentru anul 2009, ajungand la 10 milioane de euro.