45,7% dintre managerii romani isi monitorizeaza angajatii, arata un sondaj Gecad Net efectuat in randul a 414 manageri si responsabili IT din companii romanesti. "Managerii romani sunt familiarizati cu solutiile de monitorizare a activitatii angajatilor" , reiese dintr-un recent sondaj efectut de Gecad Net, citata de NewsIn.

Dintre participantii la sondaj, 26,1% utilizeaza doua sau mai multe aplicatii de monitorizare, in timp ce 19,6% apeleaza la un singur software de acest gen. Cu toate acestea, 35,5% dintre managerii romani se declara multumiti de activitatea angajatilor si nu considera necesara implementarea unui sistem de monitorizare.

De asemenea, 18,8% dintre participantii la sondaj declara ca nu sunt familiarizati cu acest tip de solutii software.

“Sondajul Gecad Net evidentiaza faptul ca managerii romani simt nevoia de a urmari activitatea angajatilor pentru a maximiza eficienta acestora, putand astfel controla costurile si eficienta globala a organizatiei. Toate acestea sunt elemente cu atat mai importante in contextul situatiei economice actuale care impune costuri de productie cat mai mici”, explica directorul tehnic.

Gecad Net este o companie specializata in comercializarea si implementarea aplicatiilor software, furnizeaza optiuni adecvate de licentiere, servicii IT integrate, servicii de audit website sau aplicatie web si asigura solutii profesionale de securitate IT sub brandul propriu SENTINET.

Compania are in prezent peste 1.200 de clienti in domenii precum telecomunicatiile, sectorul financiar-bancar, cel al constructiilor, energiei, petrolului si gazelor si altele.