Groupama Asigurari a anuntat luni ca directorul general Denis Rousset isi va incheia mandatul in Romania incepand din luna septembrie a acestui an, locul acestuia urmand sa fie luat de Sanda Nicoara, in prezent director operatiuni si director general adjunct al companiei. Denis Rousset, sub conducerea caruia grupul francez a reunit trei companii achizitionate pe piata locala in 2007 si 2008, respectiv Asiban, BT Asigurari si OTP Garancia, formand Groupama Asigurari, va prelua in aceasta toamna functia de chief controller la nivelul grupului.

Potrivit comunicatului de presa al asiguratorului, in perioada septembrie - noiembrie, Denis Rousset va asigura preluarea progresiva a responsabilitatilor aferente functiei de catre Sanda Nicoara. Aceasta va prelua conducerea Groupama Asigurari, dupa ce va primi avizul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor.

"Groupama Asigurari va continua procesul de consolidare si dezvoltare conform strategiei trianuale urmarind atingerea punctului de breakeven in 2011 si profitabilitatea in 2012", a declarat Denis Rousset, director general al Groupama Asigurari.

Creata din fuziunea Asiban si BT Asigurari Transilvania si a integrarii structurii de vanzari a OTP Garancia, Groupama Asigurari are o retea de peste 300 de agentii si puncte de lucru.