Dorina Tiron, presedinta CNADNR (Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania) ar putea fi inlocuita din functie, unul din numele posibililor inlocuitori fiind cel alDanielei Draghia, actual director in cadrul institutiei, au declarat pentru HotNews surse din interiorul Ministerului Transporturilor.

Dorina Tiron, a fost numita in primavara acestui an la conducerea institutiei, dupa ce a mai ocupat aceasta functie in perioada 2006-2007, in timpul mandatelor lui Gheorghe Dobre si Radu Berceanu.

UPDATE. Oficialii Ministerului Transportului spun ca varianta finala include un alt nume, asupra caruia pastreaza o discretie totala.

Tiron a renuntat in 2007 la functia de director general al CNADNR, preferand sa se intoarca la Directia Regionale de Drumuri si Poduri Iasi, pe care o condusese anterior. Ea a absolvit, in 1986, Facultatea de Constructii, Cai Ferate, Drumuri si Poduri, din cadrul Institutului Politehnic Iasi, si lucreaza, din 1994, in cadrul Directiei Regionale Iasi a CNADNR. Intre 2003 si 2006, Tiron a fost director al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi, iar in perioada 1999-2003 a avut functiile de director tehnic si director general al acestei Directii.