MedLife, lider in piata de servicii medicale private din Romania, anunta numirea Danielei Badea in pozitia de Channel Distribution Manager. Din 20 septembrie, ea este responsabila de crearea si coordonarea departamentului de medical services sales pe segmentul de retail din cadrul MedLife, precum si de implementarea politicilor de promovare in sfera serviciilor destinate pietei de retail, informeaza compania, intr-un comunicat.

Daniela BadeaFoto: MedLife.ro

Absolventa a Academiei de Studii Economice, cu specializare in management, Daniela Badea si-a completat pregatirea profesionala printr-o diploma de masterat in Management Bancar obtinuta in cadrul aceleiasi institutii de invatamant.

MedLife trece prin cea mai importanta etapa de dezvoltare si expansiune, fapt conditionat si de cresterea puternica a segmentului de retail, precum si de potentialul acestui segment in urmatorii ani. Deschiderea a trei noi spitale numai in trimestrul I al anului viitor, dezvoltarea altor clinici de mari dimensiuni si extinderea lantului propriu de farmacii sunt avantajele clare ce vor permite pastrarea si consolidarea avansului dintre MedLife si alti jucatori de pe piata serviciilor medicale, a declarat Mihail Marcu, presedinte MedLife.

In perioada imediat urmatoare, MedLife intentioneaza sa faca si alte achizitii importante si sa creasca cifra de afaceri pentru 2011 cu 40%, de la aproximativ 38 mil. euro in acest an la un minim de 53 mil. euro pentru 2011. "Avand in vedere toate aceste planuri, credem ca este extrem de important ca segmentul de retail sa fie sustinut de o strategie coerenta si unitara, care sa asigure un return on investment maxim", a mai spus Mihail Marcu.

"Am acceptat cu incredere aceasta noua provocare", declara Daniela Badea, noul Channel Distribution Manager. "Alaturi de noua echipa pe care o voi crea, imi propun sa largim canalele de distributie si promovare a serviciilor din sfera de retail, sa crestem gradul de awareness al MedLife in randul pacientilor si sa consolidam relatia dintre MedLife si pacienti, precum si dintre MedLife si personalul medical", a declarat Daniela Badea, CDM MedLife.

MedLife are in derulare mai multe proiecte in Bucuresti si in tara, parte a programului de investitii in valoare de 20 de milioane de euro sustinut in parteneriat cu IFC, divizia de finantare a Bancii Mondiale. Printre cele mai importante proiecte aflate in lucru se numara: dezvoltarea a patru spitale, unul dintre acestea avand, in premiera pentru Romania, si o sectie de primiri urgente; deschiderea a patru clinici medicale de mari dimensiuni; extinderea lantului propriu de farmacii PharmaLife.

MedLife activeaza pe piata din Romania din 1996, fiind in acest moment cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piata locala. Cu o experienta de peste 14 ani, MedLife a reusit sa se impuna pe piata de profil prin aplicarea unui sistem integrat de servicii medicale: ambulator, laborator de analize, imagistica, chirurgie, recuperare si relaxare.

La ora actuala, MedLife isi desfasoara activitatea in 7 Hyperclinici din Bucuresti si din tara, 7 laboratoare proprii de analize, 28 de centre medicale generaliste in Bucuresti si in tara, 6 centre cu specializare unica si in colaborare cu peste 110 de clinici medicale partenere din toata tara.

De asemenea, MedLife detine cel mai mare spital privat din tara, Life Memorial Hospital - rezultatul unei investitii de aproximativ 17 milioane de euro. Acesta este primul spital din Romania realizat in conformitate cu cerintele obligatorii din Uniunea Europeana, si singurul spital care dispune de un ambulatoriu si un laborator propriu de analize medicale ce faciliteaza realizarea investigatiilor si diagnosticarea intr-un timp foarte scurt.

Compania are in prezent peste 1.200 de angajati