Fiul lui Dan Adamescu a fost ales presedintele Consiliului de Administratie al Intercontinental
Familia Adamescu detine indirect aproape 32% din titlurile companiei care opereaza hotelul de cinci stele Intercontinental din Bucuresti, dupa ce in data de 20 aprilie firma de asigurari Astra, controlata de Dan Adamescu, a achizitionat 16,22% din titlurile Intercontinental, de la RHIC Holding, pentru 16,9 milioane de lei. Surse din piata hoteliera spun ca firma RHIC este controlata de familia Paunescu.
Anterior, Dan Adamescu controla 15,71% din Intercontinental prin intermediul The Nova Group.
Tot in data de 20 aprilie, Mountbay Limited, firma inregistrata in Cipru si ai carei actionari nu sunt cunoscuti, a cumparat 32,9% din actiunile companiei hoteliere Intercontinental, pentru 34,2 milioane lei. Compania cipriota si The Nova Group Investments Romania, holding detinut de Dan Adamescu, sunt asociati la Zeta SPV Development Bucuresti.
Off-shore-ul inregistrat in Cipru a preluat la inceputul acestui an 99% din actiunile Zeta SPV Development de la The Nova Group Investments BV, dupa ce The Nova Group Investments Romania a renuntat la dreptul de preemptiune si a ramas cu 1%.
Totodata, Alexander Adamescu, fiul lui Dan Adamescu, a fost numit administrator la Zeta SPV Development. Firma are sediul in centrul comercial Unirea din Bucuresti la etajul 5, unde au sediile mai multe firme detinute de Dan Adamescu, inclusiv The Nova Group Investments Romania. Familia Adamescu controleaza 74,16% din actiunile firmei care administreaza centrul comercial Unirea.

România și-a dublat în ultimii 5 ani deficitul comercial cu produse alimentare. În 9 luni am importat aproape 8 milioane de tone de produse agroalimentare
Topul județelor după numărul de teste COVID care se fac în fiecare zi: București pe primul loc, Vrancea pe ultimul / Datele oficiale publicate de Ministerul Sănătății
VIDEO Va deveni Podul peste Dunăre de la Brăila un „muzeu”? „Tocmai a fost emisă autorizația de construire pentru primii kilometri din drumurile de legătură”
ANALIZĂ 44 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977: Câte clădiri a consolidat Primăria Capitalei, câte au risc seismic și ce planuri are noua administrație
Katalin Karikó, biochimista care a dezvoltat tehnologia mRNA, despre durata de eficacitate a vaccinului BioNTech - Pfizer, pentru HotNews.ro: „Dacă cei vaccinați nu se infectează, nu vom avea nevoie de o altă doză”
Profesorul Radu Gologan, după prima etapă a Olimpiadei de Matematică, organizată online: „Am descoperit uluiți extrem de multe fraude. Părinți care contestă corupția din România își impun copiii prin corupție”
Hai sa fiu optimista si sa spun - hai ca poate acum...