Daca iti doresti ca locuinta ta sa iasa din anonimat, trebuie sa ai in vedere cele mai noi tendinte in materie de amenajare. Inspira-te din noile colectii Cesarom si transforma-ti locuinta intr-un spatiu original. Kriti, Obsession, Onda, Waves, Panda si Flavours te vor ajuta sa faci alegerea potrivita.

Foto:

Pentru ca locuinta ta sa impresioneze, trebuie sa tii cont de propunerile Cesarom pentru acest an. Cu putina imaginatie si creativitate poti gasi solutii inedite de amenajare. Foloseste una din noile colectii in care predomina motivele florale, stilizate sau cat mai apropiate de realitate si vei crea o ambianta plina de muzicalitate, eleganta si rafinament. Daca esti adeptul decorurilor minimaliste sau al celor cu linii ample si grafica lejera, cu jocuri de volume si culori, trebuie sa afli ca acestea se regasesc atat in tendintele acestui an cat si in cele mai noi colectii Cesarom. Motivele geometrice sau texturile ce imita lemnul, se afla de asemenea in trendurile anului 2011.

Incearca nuantele de bej si maro pentru a avea, in baia si bucataria ta, o atmosfera confortabila, linistitoare si deloc extravaganta,. Violetul si verdele sunt printre culorile predominante ale anului 2011 in materie de placi ceramice. Specialistii Cesarom te sfatuiesc sa alegi culorile placilor de faianta si gresie in raport cu arhitectura spatiului dar si cu temperamentul si felul tau de a fi.

Noile colectii Cesarom dispun de placi decorative ce se remarca prin detalii inedite si decoruri moderne. Acestea contribuie la amenajarea unui ambient in care se doreste atitudine, stil si eleganta. In plus, braurile si medalioanele capteaza atentia si contureaza stilul proprietarului, transmitand in acelasi timp un mesaj complex, desi simplu la prima vedere.

Un exemplu este colectia Panda unde stilului clasic, specific nuantelor de maro i-au fost adaugate elemente ce sparg barierele traitionaliste. Colectia dispune de brauri si medalioane decorate cu frunze si tulpini de bambus sau ursi panda, detalii ingenioase pentru o bucatarie unica.

Colectia Flavours este o colectie moderna, ce impresioneaza prin simplitatea si eleganta liniilor. Decorurile acesteia, cu pahare si cesti de cafea, sunt special create pentru bucatarii, insa pot fi cu usurinta utilizate si in baruri sau cafenele.

Daca nu ai timpul necesar pentru a cauta la raft placile potrivite locuintei tale, Cesarom iti ofera o solutie extrem de practica si iti pune la dispozitie pe site-ul propriu, www.cesarom.ro, aplicatia "Cabina de proba".

Aici vei gasi 12 spatii virtuale de amenajare si 50 de colectii pentru combinatii cat mai diverse. Cu ajutorul unui tutorial video vei afla cum iti poti folosi creativitatea pentru a testa stiluri, elemente decorative si culori pentru ambientari cat mai reusite, numai bune de pus in practica.