Se apropie luna martie si ai de trecut o noua provocare: sa oferi un cadou apreciat de toate doamnele si domnisoarele care lucreaza in compania ta, ca un semn de multumire, un gest de apreciere, un cadou care sa le incante. Iar tu, probabil, iti doresti sa rezolvi situatia intr-un mod cat mai inspirat, dar in acelasi timp cat mai simplu si fara bataie de cap.Si probabil bugetul iti pune limite pragmatice in calea inspiratiei.

8 martieFoto: Smile Media

Ei bine, avem solutia pe care o cautai:

De8 Martie, ofera colegelor libertatea de a alege cadoul dorit, daruindu-le tichete sau carduri cadou de la Edenred, marcaTicket CadousiCompliments. Astfel, fiecare angajata are posibilitatea de a alege ea insasi un cadou pe gustul ei, din cea mai mare retea de parteneri afiliati din Romania. Pastrezi eleganta gestului si castigi certitudinea unui cadou apreciat de fiecare!

Acest cadou vine cu avantaje suplimentare! Daca te incadrezi in suma de 150 de lei/angajata, beneficiezi de scutire de la plata taxelor sociale. In plus, din 2016, a fost eliminata impozitarea tichetelor cadou la nivelul angajatilor. Astfel, tichetele cadou sunt neimpozabile atat in beneficiul propriilor angajati, cat si in beneficiul copiilor minori ai acestora, daca sunt acordate cu ocazia Pastelui, zilei de 1 iunie, Craciunului si a sarbatorilor similare ale altor culte religioase, sau drept cadouri oferite salariatelor cu ocazia zilei de 8 Martie, in limita a 150 de lei.Tot din acest an, limita deductibilitatii cheltuielilor sociale a crescut de la 2% la 5% din fondul anual de salarii. Profita de avantajele fiscale, de imagine si logistice pe care tichetele cadou si cardurile Compliments ti le ofera !

Tichetele si cardurile cadou de la Edenred sunt acceptate in mii de magazine partenere, in toata tara. De la imbracaminte, bijuterii, cosmetice, carti, IT & electronice, accesorii, decoratiuni, bricolaj, articole de sport, si pana la magazine alimentare sau hipermarket-uri si supermarket-uri, de Ziua Femeii, Ticket Cadou si cardurile Compliments de la Edenred deschid usa dorintelor implinite !

Edenred este lider mondial si national in servicii preplatite adresate companiilor.

Vrei sa te convingi ?

Discuta cu unconsultant Edenred.