Magazinul Decathlon Berceni a fost redeschis miercuri, 13 mai, programul de acces fiind între orele 10:00-20:00, a anunțat compania, precizând că a luat toate măsurile de siguranță pentru protejarea atât a clienților cât și a angajaților. Compania spune că accesul în magazin este permis respectând anumite norme de protecție, precum purtarea măștii, utilizarea gelurilor dezinfectante, montarea unor panouri de plexiglas la casele de marcat și păstrarea distanței.

Anunt redeschidere Decathlon BerceniFoto: Decathlon

VIDEO Într-un clip video realizat luna trecută, Decathlon arată ce măsuri a luat pentru angajați pe perioada stării de urgență:

În ultimele două luni, magazinele Decathlon din țară au fost închise, comenzile putând fi făcute doar online pe decathlon.ro.

Site-ul a avut serioase probleme de funcționare, multe comenzi putând fi plasate cu succes abia la ore târzii în noapte.

Click pentru a deschide

Coletele pot fi livrate prin curier, dar pot fi ridicate și personal de către clienți din anumite magazine doar după ce produsele sunt comandate și plătite anterior online.