​Toamna aceasta, Huawei a lansat noi produse care completează ecosistemul propriu și oferă utilizatorilor o experiență excelentă în materie de productivitate mobilă, bazată pe inovație și tehnologii noi de înaltă calitate. Printre produsele recent lansate se numără dispozitive purtabile, laptopuri, dar și un nou smartphone.

HUAWEI Ecosystem Foto: Huawei Romania
  • HUAWEI FreeBuds Pro sunt primele căști wireless stereo (TWS) din lume care suportă anularea dinamică inteligentă a zgomotului. Dispunând de o soluție integrată hardware și software, noile căști TWS identifică în mod inteligent tipul de zgomot ambiental în funcție de împrejurimile imediate ale utilizatorului și comută între trei profiluri - General, Cosy și Ultimate - pentru a oferi performanțe optime de anulare a zgomotului.
  • HUAWEI WATCH GT 2 Pro vine cu funcții pe care consumatorii le-au îndrăgit pe seria HUAWEI WATCH GT, și oferă în plus până la două săptămâni de autonomie a bateriei, peste 100 de moduri de antrenament și funcții profesionale de monitorizare a datelor fitness, dar și a calității somnului sau a nivelului de stres.
  • HUAWEI WATCH FIT este primul smartwatch sport de la Huawei care prezintă un cadran dreptunghiular rotunjit. Smartwatch-ul dispune de un ecran AMOLED uimitor de 1,64 inci, capabil să afișeze mai mult conținut și să ofere o experiență de interacțiune mai bună.
  • HUAWEI MateBook X este primul notebook cu afișaj FullView 3K Infinite, realizat cu un design fără rame ce oferă o experiență de vizionare captivantă și o calitate uimitoare a imaginii. Afișajul este și multitouch cu suport pentru gesturi, cum ar fi Fingers Gesture Screenshot, care permite utilizatorilor să facă rapid o captură de ecran glisând în jos pe ecran cu trei degete, la fel de ușor ca pe un smartphone.
  • Huawei a dezvăluit și HUAWEI MateBook 14, benchmark-ul laptopurilor de înaltă performanță din era productivității mobile 3.0. Dispunând de un design extrem de portabil și de performanțe puternice, HUAWEI MateBook 14 integrează procesorul AMD Ryzen 4000 H Series, cu ventilatoare HUAWEI Shark Fin care oferă performanțe termice superioare chiar și în condiții de lucru intens.
  • HUAWEI P smart 2021 este noul smartphone de buget lansat de Huawei care asigură calitatea unui vârf de gamă, garantează o durată de viață excelentă a bateriei și este echipat cu o cameră inteligentă, care le permite utilizatorilor să se bucure de fiecare moment al vieții și să îl surprindă așa cum se cuvine. Ilustrând expertiza Huawei în categoria smartphone pentru tinerii consumatori, noul HUAWEI P smart 2021 vine echipat cu o cameră principală de 48MP, care permite obținerea unor imagini de înaltă calitateii, iar senzorul de 1/2 inci ajută la obținerea unui zgomot redus și a unei calități mai bune a imaginii.

Huawei Share redefinește productivitatea

Huawei Share este un instrument de transfer imediat de fișiere între dispozitivele Huawei, utilizând conexiunea Bluetooth și tehnologia WiFi Direct.

Huawei Share îți permite să transpui o versiune virtuală a telefonului tău pe ecranul computerului. În acest caz, activarea funcției Huawei Share va permite accesul la fișierele stocate în telefon mult mai rapid și foarte ușor de configurat.

De asemenea, Huawei Share OneHop Watch Face le permite consumatorilor, care utilizează HUAWEI WATCH GT 2 Pro și un smartphone Huawei, să transfere printr-o simplă atingere orice imagine din galeria foto a smartphone-ului lor pentru a personaliza fața ceasului și pentru a se exprima așa cum își doresc. Utilizatorii pot alege diferite layout-uri care arată timpul mareelor, constelațiile și fazele lunii, pentru a cunoaște natura în timpul explorărilor lor.

Aplicații noi în magazinul HUAWEI AppGallery

HUAWEI AppGallery conține peste 1000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Printre cele mai recente aplicații care s-au alăturat portofolilului se regăsesc TomTom Go Navigation și Moovit, două aplicații de transport și mobilitate, perfecte atât pentru zonele urbane, cât și în afara acestora.

De asemenea, HUAWEI AppGallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD, Card Sodexo, MobilPay sau 24Pay. App Gallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care, eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass.

Articol susținut de Huawei România