​​Managerii și antreprenorii care doresc să își perfecționeze cunoștințele de business și să avanseze în carieră pot beneficia, în această perioadă, de oferta Early Bird a celui mai important program de EMBA din Europa Centrala și de Est.

Cel mai important program de EMBA din Europa Centrala și de Est oferă discount-uri early bird de 5%Foto: WU Executive Academy

WU Executive Academy, parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena (WU), cea mai mare universitate de business din Europa, a deschis sesiunea de înscrieri în programul Executive MBA Bucharest și acordă discount-uri de 5% din costul școlarizării, pentru aplicațiile depuse până la data de 31 martie.

Cu o tradiție de peste 15 ani, programul de Executive MBA oferit de WU Executive Academy este cel mai important program de tip EMBA din Europa Centrală și de Est. Acesta beneficiază de prestigioasa triplă acreditare internațională – EQUIS, AMBA și AACSB, deținută de mai puțin de 1% din școlile de afaceri din întreaga lume. De asemenea, este clasat pe locul 34 mondial în topul Financial Times EMBA Ranking 2021.

În România, programul reunește deja o comunitate de peste 400 de alumni, iar în 2020 și 2021 acesta a înregistrat recorduri ale numărului de participanți (33 de manageri şi antreprenori). Vârsta medie a studenților celei mai recente serii a fost de 38 de ani, iar experienţa managerială de 9 ani.

„În ultimii doi ani, corelați cu pandemia de COVID, ne-am bucurat de un număr record de participanți în cadrul programului WU EMBA Bucharest și am asistat la o creștere a mediei de vârstă a acestora. Schimbările ce țin de dinamica studenților nu sunt întâmplătoare. Acestea indică nevoia managerilor cu experiență de a-și actualiza cunoștințele, pentru a putea aborda cu succes noile provocări ale mediului global de business, cum ar fi procesul de transformare digitală sau rupturile din lanțul de aprovizionare”, afirmă Prof. Phillip C. Nell, Director Academic al Executive MBA Bucharest.

Programul va începe în luna noiembrie şi se va desfășura pe parcursul a 16 luni, în regim part – time. Acesta cuprinde 14 module, care încorporează noțiuni esențiale de management general și leadership global, dar și noi domenii de interes, cum ar fi transformarea digitală, business analitytics sau change management. Cursanţii au ocazia să lucreze cu profesori de la universități de afaceri prestigioase din întreaga lume printre care IE, ESADE (Spania), Frankfurt School of Finance & Management (Germania) sau Carlson School of Management (USA).

„Discount-ul early bird este una dintre facilitățile pe care le oferim viitorilor studenți, cu scopul de a-i sprijini să urmeze un program de educație executivă de top, adaptat contextului actual de afaceri”, adaugă Prof. Phillip C. Nell.

WU Executive Academy este o instituție recunoscută internațional pentru calitatea programelor sale de educație executivă. În ediția din 2021 a clasamentului Financial Times (FT) Executive MBA (EMBA), WU Global Executive MBA a ocupat locul 34 din cele 100 de programe luate în considerare. Astfel, acesta s-a clasat pentru a patra oară în top 50 al celor mai bune EMBA-uri și, după 2020, pentru a doua oară consecutiv în top 35. Programul a obținut rezultate deosebite la trei categorii care prezintă un interes special pentru viitorii studenți: salariul anual (219.000 USD), experiența internațională de studiu (locul 10) și experiența profesională (locul 11).

Informații complete sunt disponibile pe WU Executive Academy.