Ikea anunță o campanie de rechemare în vederea reparării pentru anumite oglinzi la care s-ar putea rupe accesoriile de prindere pe perete. Compania îndeamnă toți clienții care dețin o oglindă LETTAN vizată să nu o mai utilizeze și să comande accesorii de fixare pe perete, de schimb, gratuit.

Magazin IkeaFoto: Vlad Barza / HotNews.ro

Ce spune compania

Anunțăm o campanie de rechemare în vederea reparării pentru oglinzile LETTAN cu marcaj de dată înainte de 2105 (AASS) și inclusiv, ca urmare a riscului de rupere a accesoriilor de fixare pe perete.

IKEA dezvoltă produsele utilizând un program riguros de evaluare a riscurilor și de testare, pentru a se asigura că acestea respectă toate legile și standardele aplicabile pe piețele unde sunt vândute.

În pofida acestui fapt, ni s-a adus la cunoștință faptul că unele dintre accesoriile de fixare pe perete a oglinzilor LETTAN s-au rupt.

Acest lucru a dus la căderea neașteptată a unor oglinzi. Prin urmare, îndemnăm toți clienții care dețin o oglindă LETTAN vizată să nu o mai utilizeze și să comande noi accesorii de fixare pe perete, gratuit.

IKEA își cere scuze pentru eventualele neplăceri cauzate de această campanie de rechemare în vederea reparării.