În era tehnologiei, sunetul de înaltă calitate este esențial pentru a ne bucura pe deplin de muzică, filme și convorbiri telefonice cu cei dragi. Sunetele pe care le auzim zilnic sunt o parte semnificativă din viețile noastre, iar HUAWEI aduce pe piață o nouă generație în seria de căști FreeBuds Pro, concepută pentru a transforma fiecare moment auditiv într-o experiență remarcabilă. Descoperă cât de productiv devii atunci când te bucuri de ceea ce asculți cu noile FreeBuds Pro 3!

Huawei Free Buds 3Foto: Huawei

Productivitate la puterea herz

Mare parte din viețile noastre nici nu realizăm care sunt sunetele care ne înconjoară, cu atât mai puțin influența pe care ascultatul pasiv o are asupra noastră. Ceea ce auzim zilnic devine parte din noi, de aceea e important, atunci când ai nevoie, să poți pune pauză la zgomotele de fundal și să dai play la sunetele pe care chiar vrei să le asculți (muzică, interviuri, meditații).

Datorită unui sistem avansat de anulare a zgomotului, completat de un egalizator triplu actualizat, varianta 3.0 a tehnologiei ANC din FreeBuds Pro 3 a fost dezvoltată pentru a ajusta eliminarea zgomotului de fundal în timp real, luând în considerare parametri precum volumul, forma urechii și modul în care sunt purtate căștile.

Îmbunătățirea funcției Active Noise Cancellation, de până la 50% mai eficientă față de generațiile anterioare, este un salt semnificativ în experiența auditivă a utilizatorilor.

Tehnologia avansată a noilor căști de la HUAWEI se reflectă și în performanța VPU (Voice Pick-up) care a crescut semnificativ: de 2.5 ori mai mare decât cea a generației precedente FreeBuds Pro 2. Acest lucru se datorează noii poziționări a receptorului VPU, amplasat mai aproape de urechea interioară, astfel încât să poată detecta cu mai mare acuratețe vibrațiile vocii prin craniu.

Astfel, sunetul capturat este mai clar și mai autentic. FreeBuds Pro 3 beneficiază și de o îmbunătățire arhitecturală, prin poziționarea diferită a receptorului VPU, izolând astfel mai eficient sunetul de zgomotele exterioare, pentru o capturare mai precisă a vocii utilizatorului.

Blocarea eficientă a zgomotului din jur te va ajuta să te pierzi în muzica ta sau să ai convorbiri clare, indiferent de mediul înconjurător.

În ceea ce privește calitatea sunetului emis, cea mai recentă generație de căști de la HUAWEI se bucură și de un driver dual, format dintr-un driver dinamic cu magnet cvadruplu de 11 mm, care permite basului să scadă până la 14Hz și dintr-un driver cu diafragmă plană micro UHF, care îi permite utilizatorului să asculte sunete acute până la 48 kHz, prin rețeaua de magneți Halbach încorporată (sensibilitate ultra-înaltă, viteză de răspuns tranzitoriu în concordanță cu sursa de sunet, pornire și oprire a sunetului fără întârziere).

Însă cea mai nouă generație de căști HUAWEI se remarcă nu numai prin performanța sunetului, ci și prin durata excepțională a bateriei, furnizând până la 31 de ore de utilizare atunci când funcția ANC este dezactivată și căștile sunt plasate în carcasă, și 22 de ore cu funcția ANC activată.

În plus, designul lor ergonomic, cu dimensiuni reduse cu 4.5% și o greutate mai mică cu 5% față de modelele anterioare, asigură un nivel de confort sporit, completând experiența auditivă superioară.

Conectivitate fără probleme

Când vine vorba de conectivitate și compatibilități, căștile celor de la HUAWEI sunt compatibile atât cu iOS, cât și cu Android, iar prin FreeBuds Pro 3 HUAWEI reușește să obțină numeroase certificări audio HD datorită codecurilor audio Bluetooth LDAC și L2HC 2.0, dezvoltate de HUAWEI și reper de top în industrie.

HUAWEIFreeBuds Pro 3 sunt proiectate pentru a fi purtate ore în șir, fără disconfort. Investește în calitatea sunetului și transformă fiecare moment auditiv într-o experiență specială cu căștile HUAWEI FreeBuds Pro 3!

Nu vei rămâne aproape niciodată fără baterie și vei reuși să găsești momente de productivitate chiar și în cele mai zgomotoase împrejurimi. Sună bine? Ia-ți perechea ta astăzi din HUAWEI Store și descoperă ce înseamnă sunetul ideal!

La achiziția din HUAWEI Store, clienții beneficiază de:

  • Livrare gratuită și rapidă
  • Plata în 12 rate fără dobândă
  • Plata cu cardul Sodexo Cadou
  • 999 puncte HUAWEI

Articol susținut de Huawei