La acest concurs poate participa orice persoana fizica cu domiciliu stabil in Romania, cu varsta minima de 18 ani. Participantii la concurs accepta si se supun prevederilor prezentului Regulament de concurs. Angajatii HotNews.ro, rudele de gradul I ale acestora, precum si angajatii firmelor partenere implicate in derularea concursului nu au dreptul sa participe la acest concurs.

Precizare:

Pentru a va putea contacta in cazul castigarii unui premiu la acest concurs, avem nevoie sa inregistram o adresa de e-mail valida unde puteti fi contactat.

Mecanismul Concursului

Sunt eligibili pentru participarea la concurs toti cititorii care au furnizat o adresa de e-mail valida pe site-ul HotNews.ro si raspund corect la una sau toate intrebarile din cadrul concursului. Intrebarile vor fi afisate pe pagina dedicata din cadrul site-ului HotNews.ro, www.hotnews.ro/IPTV. Vor exista 5 intrebari afisate concomitent pe site, pe tema IPTV. Intrebarile sunt de tip grila, cu un singur raspuns corect.

Desemnarea castigatorilor

Castigatorul premiului va fi ales la finalul concursului prin tragere la sorti electronica dintre cei care au raspuns corect la toate cele 5 intrebari in intervalul destinat inscrierii in concurs. Ei vor fi anuntati pe pagina principala a site-ului si personal, prin email, a doua zi dupa ce au fost alesi castigatori.

Premii

Premiul se acorda in termen de 7 zile de la data de incheiere a concursului. Numele castigatorului va fi afisat pe site-ul www.hotnews.ro in maxim 5 zile de la data incheierii concursului.

Premiul este un reader Samsung Galaxy TAB P1000.

Castigatorul nu poate ridica contravaloarea in bani a premiului si nu poate solicita un alt premiu fata de cel anuntat.

Intrarea in posesia premiilor

Numele castigatorilor vor fi afisate pe www.hotnews.ro, iar castigatorii vor afla cum pot intra in posesia premiilor trimitand un email la contact@smilemedia.ro. Castigatorii isi pot revendica premiile pana pe 30 ianuarie 2012.

Calendar

Perioada de desfasurare: 18-31 decembrie 2012.

Afisarea listei integrale a castigatorilor: 1-4 ianuarie 2012.

Contact

Mai multe informatii referitoare la concurs aflati trimitand un e-mail cu intrebari la adresa concursului contact@smilemedia.ro.

Dispozitii finale

Persoanele interesate sa participe la concurs sunt de acord cu prezentul Regulament. Numele si prenumele castigatorilor vor fi aduse la cunostiinta publicului prin mass media in modalitatile pe care Organizatorul le va considera necesare, fara nici un fel de compensare.

La cererea expresa a participantilor, Organizatorul le va asigura dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi participantii vor trimite o cerere la punctul de lucru al Organizatorului, intocmita in forma scrisa, datata si semnata.

Ne rezervam dreptul de a elimina din concurs orice participant care este suspectat de orice tip de fraudare a concursului. Organizatorul nu are obligatia de a purta corespondenta privitoare la solicitarile necastigatoare.

Participarea la concurs presupune si implica cunoasterea, insusirea si acordul deplin cu normele prezentului Regulament si a eventualelor decizii ulterioare. Ulterioarele decizii luate in cadrul Concursului vor urma obligatoriu aceleasi proceduri mentionate mai sus.