​Administratorul judiciar al Hidroelectrica face in continuare schimbari la nivelul conducerii Hidroelectrica. Dupa numirea unui nou Director al Directiei Financiare si a Managerului Departamentului Financiar, postul de Sef Serviciu Contabilitate, din cadrul Departamentului de Contabilitate, Control si Planificare a fost ocupat, incepand cu data de 2 aprilie, de catre Roxana Laura Panaitescu, anunta Hidroelectrica.

Panaitescu are o experienta de peste 15 ani in domeniul financiar-contabil. In perioada 2001-2006 a ocupat functia de Manager Raportari IFRS la Brau Union Romania, pentru ca in perioada 2006-2008 sa detina pozitia de Manager Financiar al Accenture Service.

In perioada 2008-2009 a ocupat pozitia de manager al Departamentului Consolidare si Raportare Financiara din cadrul Petrom, pentru ca incepand cu 2010 si pana la 1.04.2014, Panaitescu sa fie Senior Manager in cadrul Departamentului de Taxe la KPMG Romania.

De asemenea, pentru postul de Sef Serviciu Audit Public Intern a fost selectat si numit in functie, incepand cu data de 2 aprilie 2014, Petronel Chiriac. Acesta are o experienta de peste 15 ani, ocupand pozitii de top in conducerea unor multinationale cu profil divers de activitate.

In perioada 1999-2005 a detinut functiile de Manager Departament Cost Control si Audit Intern la Romanel International Group precum si cea de Membru in Consiliul de Administratie la subsidiara Forestar Neamt. In 2005 a fost numit Manager Financiar la Paxar Romania (multinationala listata NYSE), urmand ca in perioada 2006-2013 sa ocupe pozitia de Director Financiar Contabil la compania Ager Leasing IFN unde a coordonat 4 directii: Credite, Contabilitate, Control Financiar, Directia Trezorerie.

Chiriac a absolvit Facultatea de Finante Banci si Contabilitate din cadrul ASE, specializarea Finante-Banci, detine un Master in control si contabilitate, un MBA in cadrul Universitatii de Economie şi Business din Atena, este Doctor in Managementul Riscurilor si absolvent al Facultatii de Drept. Dl Chiriac este expert contabil, auditor financiar si consultant fiscal.

In plus, Chiriac detine experienta in finantarea de proiecte energetice, in finantarea autoritatilor publice centrale si locale si a participat la implementarea sistemul SOX de audit intern si guvernanta corporativa pentru companii listate la Bursa din New York.

Atat Panaitescu cat si Chiriac au participat la procesul de selectie organizat de Administratorul Judiciar si derulat prin firma Pedersen&Partner.

Zilele trecute au fost facute si alte schimbari.Vezi aici.