Ministrul delegat pentru Energie: Hidroelectrica va iesi din insolventa la sfarsitul lunii octombrie/ Nu putem sa-i dam doua bonusuri administratorului judiciar
"Nu putem sa sa dam doua bonusuri pentru iesirea din insolventa, practic pentru acelasi lucru", a precizat Razvan Nicolescu. Precizam ca firma de insolventa a avocatului Remus Borza a primit anul trecut in iunie, la prima iesire din insolventa, un comision de succes de 2,2 milioane de euro, suma care s-a adaugat la cele 50.000 de euro primite lunar pe perioada insolventei.
Hidroelectrica s-a aflat timp de un an in insolventa, in perioada 20 iunie 2012- 26 iunie 2013. De doua luni se afla din noua in insolventa.
In februarie 2014, Hidroelectrica a reintrat in insolventa deoarece Curtea de Apel a admis o contestatie la iesirea din insolventa pe motive de procedura. Contestatia a fost depusa de Alpiq Romenergie, Alpiq Romindustries, Energy Holding, EFT AG, EFT Romania, Andritz Hydro, DVBL sect 2 impotriva sentintei Tribunalului Bucuresti din 2013 prin care a fost inchisa procedura de insolventa a Hidroelectrica.
Legat de aceasta decizie a Curtii de Apel, Razvan Nicolescu spune ca judecatorii nu au publicat nici pana acum motivarea instantei.

Se vor întoarce și studenții în amfiteatre din semestrul al doilea? Universitatea București: Cursuri online în continuare, cu mici excepții. UBB: Se conturează varianta hibrid
INTERVIU cu ambasadorul României la Berlin, Emil Hurezeanu: Prin trecut și „milionul de mesageri români din Germania, ne leagă de această țară și germani un extraordinar patrimoniu comun”
Kremlinul ripostează, după imensul succes online al anchetei lui Navalnîi despre "palatul lui Vladimir Putin" / Tinerii se mobilizează în special pe Tik Tok pentru protestele anunțate sâmbătă în întreaga Rusie
Cutia neagră a banilor publici. Secretariatul de Stat pentru Culte a alocat anul trecut o sumă record de 750.000 de lei Mănăstirii „Sf. Cuv. Parascheva", ctitorită de PF Daniel. Ani la rând Curtea de Conturi a constatat nereguli la SCC
Oamenii invizibili: Bolnavii cronici nu se pot programa la vaccinare din cauză că statul român nu a știut niciodată câți sunt / "Dacă ar exista registre de pacienți, ar dispărea toate serviciile și decontările fictive"