GDF SUEZ Energy Romania anunta schimbarea marcii comerciale in ENGIE si in Romania. Adoptarea noului brand ENGIE in Romania este o etapa a procesului international de rebranding al marcii GDF SUEZ in ENGIE anuntat de catre grup in data de 24 aprilie 2015, informeaza compania. In Romania, procesul de rebranding va avea doua etape: in prima etapa, GDF SUEZ Energy Romania va adopta marca ENGIE pentru produsele si serviciile comercializate. Denumirea sociala a companiei va ramane insa neschimbata pana la o data care va fi anuntata ulterior.

In a doua etapa, procesul de rebranding va fi declinat pentru toate filialele detinute de catre GDF SUEZ Energy Romania, respectiv Distrigaz Sud Retele, Distrigaz Confort, Braila Winds si Alizeu Eolian.

"La 10 ani de prezenta in Romania, suntem pregatiti sa facem un nou pas in evolutia companiei prin adoptarea noii marci, ENGIE. Aceasta schimbare de marca va sprijini noua pozitionare care se va traduce la nivel local prin dezvoltarea unor produse si servicii de eficienta energetica care sa permita diminuarea consumului de energie si prin dezvoltarea de solutii digitale menite sa le faciliteze clientilor un acces mai facil la serviciile si ofertele noastre. Am increderea ca toate acestea vor aduce un plus de valoare capitalului de incredere dobandit pana in prezent si vor contribui la succesul marcii ENGIE in Romania", a declarat Eric Stab, Presedinte Director General al GDF SUEZ Energy Romania.

ENGIE este prezent in Romania in trei sectoare de activitate: gaze naturale, electricitate si servicii energetice. GDF SUEZ Energy Romania este principala filiala a Grupului ENGIE in Romania. Aceasta detine companiile Distrigaz Sud Retele, Distrigaz Confort, Alizeu Eolian si Braila Winds.

GDF SUEZ Energy Romania activeaza in urmatoarele domenii: distributie si furnizare de gaze naturale, furnizare de electricitate, servicii tehnice pentru instalatiile de gaze naturale si centrale termice si productie de electricitate. GDF SUEZ Energy Romania si filialele sale deservesc un portofoliu de 1,5 milioane de clienti, opereaza o retea de 18.500 km, detin doua parcuri eoliene cu o capacitate totala de 100 MW si au aproximativ 3.650 de angajati.